- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.543
- Поени од реакции
- 5.772
Не си свесен колку ме плаши то. Дур Ван Перси не потпише нов договор, се е можно.Ако РВП остане со Пoдолски догодина ќе бидат страшно дуо добар трансвер на професорот
Не си свесен колку ме плаши то. Дур Ван Перси не потпише нов договор, се е можно.Ако РВП остане со Пoдолски догодина ќе бидат страшно дуо добар трансвер на професорот
Ќе се снајде во Арсенал. Играат брза игра по земја, плус во Арсенал постои неговата омилена позиција (нешто измеѓу лево крило и напаѓач). Во Баерн имаше задача да игра во шестнаесетник, а тоа не му е најдобрата страна. Одличен трансфер направи Арсенал.Ќе видиме колку ќе се снајде Подолски. Сепак се има покажано според мене до сега само за репрезентација и оваа сезона. Во поголем клуб се губел.
Не ни треба Кагава, ни требаат фит Вилшер и Диаби и Ремзи во форма. Тогаш ќе имаме фантастичен среден ред.Во арсенал најмногу му одговара да дојди Кагава..измислен е за оваа екипа плус нема Венгер да го кошта многу пари како шо се чипчи тој таман ќе му дојди..во Манчестер доволен му е Гајтан..во Челзи со Марин и со Хазард се на коњ а во Арсенал да притигнат Кагава и некој рандом ѓупак, плус Подолски секако...
Не заебавај Кагава е машинган..јапонецот трча ко улав и сигурен сум дека со својот талент што го поседува ќе сака да се докажи во таква голема екипа како Арсенал..неможи да го споредиш со ѓупакот Дијаби кој една игра 20 утакмици одмара и плус не се труди воопшто..Рамзи и Вилшер секоја година по некој се повредува и никако асолно да изиграат..плус Рамзие опасен кога постигува головиНе ни треба Кагава, ни требаат фит Вилшер и Диаби и Ремзи во форма. Тогаш ќе имаме фантастичен среден ред.
Се мислам дека Подолски ќе игра десно крило во Арсенал, а Волкот ќе биде шутнат.
Јас сум голем фан на Кагава, но муабетот ми беше дека Арсенал има квалитет на средината од теренот, проблемот се крилата.Не заебавај Кагава е машинган..јапонецот трча ко улав и сигурен сум дека со својот талент што го поседува ќе сака да се докажи во таква голема екипа како Арсенал..неможи да го споредиш со ѓупакот Дијаби кој една игра 20 утакмици одмара и плус не се труди воопшто..Рамзи и Вилшер секоја година по некој се повредува и никако асолно да изиграат..плус Рамзие опасен кога постигува голови
Е тогаш ќе ја оправи Венгер. Подолски е најкорисен по лева страна каде што и игра за репрезентација.Не ни треба Кагава, ни требаат фит Вилшер и Диаби и Ремзи во форма. Тогаш ќе имаме фантастичен среден ред.
Се мислам дека Подолски ќе игра десно крило во Арсенал, а Волкот ќе биде шутнат.
Е тогаш ќе ја оправи Венгер. Подолски е најкорисен по лева страна каде што и игра за репрезентација.Не ни треба Кагава, ни требаат фит Вилшер и Диаби и Ремзи во форма. Тогаш ќе имаме фантастичен среден ред.
За играч со одличен шут со лева нога, десната страна повеќе му одговара.Е тогаш ќе ја оправи Венгер. Подолски е најкорисен по лева страна каде што и игра за репрезентација.
Си го гледал ли ти воопшто Полди ?За играч со одличен шут со лева нога, десната страна повеќе му одговара.
Подолски не доаѓа во Арсенал да асистира, доаѓа да дава голови.
Не многу, но отприлика знам дека скоро секогаш игра по левара страна.Си го гледал ли ти воопшто Полди ?
Дискусијата е тапа, не си го гледал како игра Полди, но си гледал како повеќето леваци играат на десна страна и сега мислиш дека ќе го биде на десна. Не е тај тип на играч.Не многу, но отприлика знам дека скоро секогаш игра по левара страна.
Но, сигурен сум дека може да игра и на двете страни.
Не го кажувам тоа според играта на Подолски, туку според играта на Арсенал.Дискусијата е тапа, не си го гледал како игра Полди, но си гледал како повеќето леваци играат на десна страна и сега мислиш дека ќе го биде на десна. Не е тај тип на играч.
Ја па мислам дека крилата се океј (Волкот, Жервињо, Чембрлен, ете и Подолски), но средината е слаба.Јас сум голем фан на Кагава, но муабетот ми беше дека Арсенал има квалитет на средината од теренот, проблемот се крилата.
Волкот игра топло-ладно, појше ладно него топло, Жервињо никако да влезе во форма и да ги оправда парите, Аршавин веќе оддамна го заболе тулето за Арсенал, а АОЧ и Мијаичи се огромни таленти, но премногу млади за прв тим.