Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
City: Hart, Zabaleta, Clichy, Kompany (c), Lescott, Barry, Yaya, Silva, Nasri, Tevez, Aguero.
United: De Gea - Jones, Smalling, Rio, Evra - Park, Carrick, Scoles - Nani, Roney, Giggs.

Се надевам дека ќе тепаат граѓаниве за поинтересно првенство.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
City: Hart, Zabaleta, Clichy, Kompany (c), Lescott, Barry, Yaya, Silva, Nasri, Tevez, Aguero.
United: De Gea - Jones, Smalling, Rio, Evra - Park, Carrick, Scoles - Nani, Roney, Giggs.

Се надевам дека ќе тепаат граѓаниве за поинтересно првенство.
Доволно е Х за интересно првенство :P

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Њет, Сити нема да ги тепа Њукасл:icon_mrgr:

Него, Фергусон и неговите 4-5-1 на битни утакмици...плус доста изротирал, Смолинг не памтам кога почнал утакмица, а најдобриот дефанзивец е ваљда на клупа. Освен ако не е нешто повреден Еванс, не гледам зошто не би почнал. Парк заборавивме како изгледа -.-

Ипак повреден бил, го нема на клупа.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Њет, Сити нема да ги тепа Њукасл:icon_mrgr:

Него, Фергусон и неговите 4-5-1 на битни утакмици...плус доста изротирал, Смолинг не памтам кога почнал утакмица, а најдобриот дефанзивец е ваљда на клупа. Освен ако не е нешто повреден Еванс, не гледам зошто не би почнал. Парк заборавивме како изгледа -.-

Ипак повреден бил, го нема на клупа.
Следи го нападот на Сити,мора да игра со позгусната средина,многу брзи играчи се Силва,Агуеро,Тевез,Насри.Ипак не мора да значи дека 4-5-1 е затворена формација,има повеќе варијанти,посебно кај Ферги никогаш не знаеш.
Можеби ќе ги постави во 4-3-2-1,од кај знаеме? 4-2-3-1?
Сите тие одат во склоп на 4-5-1,не мора да значи ако има 5 во средина и сите ќе бидат еден до друг подредени.Барем кај Ферги го нема тоа.Парк е во составот зашто нема замор човекот,ќе трча ќе прави притисок и ќе ги притиска цело време да не отвараат акции.Според мене паметен состав,Сити се оние кои треба да отворат и да нападнат,а Јунајтед да чека контри,со ваков состав верувам во мојот тим па се надевам дека со победа ќе им докажеме на гнасниве арапи кој е кој во градот
ГГМУ!

D

dystopian

Гостин
Јас како фан на Арсенал, не знам за кого да навивам. Од една страна Манчестер веќе комплекси ќе ми набијат со титулите, 20 - што е многу, многу е... а и 8 гола не се заборава така лесно. Од друга страна па воопшто не сакам да му се исполни желбата на педерот Насри и остала продадена багра.

Како и да е, се надевам дека ќе бидам сведок на историски натпревар кој еден ден ќе им го раскажувам на внуците. :P
Нека победи подобриот.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
598
Поени од реакции
499
Јас како фан на Арсенал, не знам за кого да навивам. Од една страна Манчестер веќе комплекси ќе ми набијат со титулите, 20 - што е многу, многу е... а и 8 гола не се заборава така лесно. Од друга страна па воопшто не сакам да му се исполни желбата на педерот Насри и остала продадена багра.

Како и да е, се надевам дека ќе бидам сведок на историски натпревар кој еден ден ќе им го раскажувам на внуците. :P
Нека победи подобриот.
И јас сум за таков натпревар. Нека биде 7:7 :icon_lol:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Channel - 106723
Sky Sports HD
Не можам да си дозволам да го гледам натпреварот на Спорклуб :)

F

fantomX

Гостин
Манчестер Јунајтед фала богу, Манчини прво треба да ги реши дилемите кои ги има сам со себе, па после да биди победник во национално првенство.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Јунјатед! Манчини не ми изледа кадарен и писмен да освои титулам,овца на чело од цело трло лавови.Алекс ја прави разликата и покрај тоа што Сити има најсилен состав во ПЛ.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Тевез и Агуеро во напад :cool::cool: !! Се надевам дека ке тепаат Сити..

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Bloodzeed (тој што го емитува каналот). За Невил ич тема да не отвараме :D Али ако, интересно е на Скај бар што убави анализи прават, не е само познатото „финта и гол!“

Забегавме. Ојдов да гледам

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Е дури сега ќе биде забавно

Статус
Затворена за нови мислења.