На T-Home сум бидејќи ми треба стабилен интернет.Многу се жалат од Близу , затоа што се случува по цел ден да нема интернет.Мислев од T-Home ќе се опаметат и ќе зголемат трансфер, брзина и евентуално пакетиве од 1000-1500 нешто ќе ги намалат.Џабе чекавме ова не се пакети , ова се тешки глупости!Ако ти е потребен брз интернет, голема брзина на upload во Близу ќе ти лета
2 години бев корисник на Телеком, сеа веќе 5-6 месеци сум на Близу, интернетот е 10/10На T-Home сум бидејќи ми треба стабилен интернет.Многу се жалат од Близу , затоа што се случува по цел ден да нема интернет.Мислев од T-Home ќе се опаметат и ќе зголемат трансфер, брзина и евентуално пакетиве од 1000-1500 нешто ќе ги намалат.Џабе чекавме ова не се пакети , ова се тешки глупости!
imaat izmena. i ne treba da odis nego preku telefon ke im se javis i ke im kazes za koj paket sicall and surf немаат никаква измена :S
Сигурно неограничен е за Call&Surf? Од кај знаеш?za call and surf, dosega plakav 1200 za 30 giga i 6mbs,, sega so novoto 1200 za neogranicen internet i 8 mbs,i zborenje so site t-home bez pari, mene mi se dopaga,,a ako ne sakas togas call and surf imas opcija za 799 den da si bide kako sto si bese 30giga 6 mbs so 200 minuti besplatno, ja ke si ostanam na 1200, ali sega sto im e novoto na 2 godini potpisuvas dogovor(dosega bese 1) i ako sakas moras da potpises nov dogovor od 1 maj
Oд каде ова?На страната нема ништо.Не ми се верува.Кај 3Max имаат променето цени зошто не и кај Cal&Surf.za call and surf, dosega plakav 1200 za 30 giga i 6mbs,, sega so novoto 1200 za neogranicen internet i 8 mbs,i zborenje so site t-home bez pari, mene mi se dopaga,,a ako ne sakas togas call and surf imas opcija za 799 den da si bide kako sto si bese 30giga 6 mbs so 200 minuti besplatno, ja ke si ostanam na 1200, ali sega sto im e novoto na 2 godini potpisuvas dogovor(dosega bese 1) i ako sakas moras da potpises nov dogovor od 1 maj
Тебе по телефон ти кажаа така или има негде линк?imaat izmena. i ne treba da odis nego preku telefon ke im se javis i ke im kazes za koj paket si
За 3Макс Старт е 300гб фер користење,што според мене е сосема доволно.Тебе по телефон ти кажаа така или има негде линк?
Иначе, сигурно има некоја политика на фер користење, до колку е „неограничен“ интернетот во gb?
Да знам дали да останувам на тој, или да земам 3макс.
300гб е одлично, секој што ќе каже спротивно претерува.За 3Макс Старт е 300гб фер користење,што според мене е сосема доволно.
А кажете ми, утре работат да вклучам договор за нов пакет?
Тоа ми е и мене да стават "неограничен" и за Call&Surf корисниците макар бил и 150GB лимитот, не можам веќе со 30GB.300гб е одлично, секој што ќе каже спротивно претерува.
Мене ме интересира Call and Surf, ако имаат неограничен до 150гб си останувам на тој, со тоа што ќе си стаам дримбокс и за 1500 месечно имам скоро неограничен интернет, телефон, и сите можни канали. Најссс