Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Користев Комфорт пакет и плаќав 2300 денари месечно, сега истиот со поголем сообраќај и вклучен HBO чини 2500 без Спорт Клуб. Се ми се чини дека ова со поетинувањето е марчетиншки трик.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
108
Поени од реакции
14
Ако ти е потребен брз интернет, голема брзина на upload во Близу ќе ти лета

На T-Home сум бидејќи ми треба стабилен интернет.Многу се жалат од Близу , затоа што се случува по цел ден да нема интернет.Мислев од T-Home ќе се опаметат и ќе зголемат трансфер, брзина и евентуално пакетиве од 1000-1500 нешто ќе ги намалат.Џабе чекавме ова не се пакети , ова се тешки глупости!

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Смешкииииии! комфор пакетот е дупење у ребра. Само заради тој HBO филмски пакет и 2гига мобилен интернет и ај де де брзината на нетот со 12 Mbps download / 768 Kbps upload едноставно не ќе му се дава на тато уште една цела "Богородичка" кога старт пакетот е истото за што се давало толку пари само ете поевтино

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
za call and surf, dosega plakav 1200 za 30 giga i 6mbs,, sega so novoto 1200 za neogranicen internet i 8 mbs,i zborenje so site t-home bez pari, mene mi se dopaga,,a ako ne sakas togas call and surf imas opcija za 799 den da si bide kako sto si bese 30giga 6 mbs so 200 minuti besplatno, ja ke si ostanam na 1200, ali sega sto im e novoto na 2 godini potpisuvas dogovor(dosega bese 1) i ako sakas moras da potpises nov dogovor od 1 maj

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
На T-Home сум бидејќи ми треба стабилен интернет.Многу се жалат од Близу , затоа што се случува по цел ден да нема интернет.Мислев од T-Home ќе се опаметат и ќе зголемат трансфер, брзина и евентуално пакетиве од 1000-1500 нешто ќе ги намалат.Џабе чекавме ова не се пакети , ова се тешки глупости!
2 години бев корисник на Телеком, сеа веќе 5-6 месеци сум на Близу, интернетот е 10/10

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
call and surf немаат никаква измена :S

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Моментално користам 3Max Start пакет, и планирам истиот да го користам додека спроведат Optic овде. Е сега прашањето ми е дали јас треба повторно да одам во салон и да пишувам нов договор за да ги добијам новите бенефиции или како досегашната практика тоа автоматски ќе се префрли на постојните корисници?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
za call and surf, dosega plakav 1200 za 30 giga i 6mbs,, sega so novoto 1200 za neogranicen internet i 8 mbs,i zborenje so site t-home bez pari, mene mi se dopaga,,a ako ne sakas togas call and surf imas opcija za 799 den da si bide kako sto si bese 30giga 6 mbs so 200 minuti besplatno, ja ke si ostanam na 1200, ali sega sto im e novoto na 2 godini potpisuvas dogovor(dosega bese 1) i ako sakas moras da potpises nov dogovor od 1 maj
Сигурно неограничен е за Call&Surf? Од кај знаеш?

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Oд каде ова?На страната нема ништо.Не ми се верува.Кај 3Max имаат променето цени зошто не и кај Cal&Surf.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
imaat izmena. i ne treba da odis nego preku telefon ke im se javis i ke im kazes za koj paket si
Тебе по телефон ти кажаа така или има негде линк?

Иначе, сигурно има некоја политика на фер користење, до колку е „неограничен“ интернетот во gb?

Да знам дали да останувам на тој, или да земам 3макс.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Тебе по телефон ти кажаа така или има негде линк?

Иначе, сигурно има некоја политика на фер користење, до колку е „неограничен“ интернетот во gb?

Да знам дали да останувам на тој, или да земам 3макс.
За 3Макс Старт е 300гб фер користење,што според мене е сосема доволно.
А кажете ми, утре работат да вклучам договор за нов пакет?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
За 3Макс Старт е 300гб фер користење,што според мене е сосема доволно.
А кажете ми, утре работат да вклучам договор за нов пакет?
300гб е одлично, секој што ќе каже спротивно претерува.

Мене ме интересира Call and Surf, ако имаат неограничен до 150гб си останувам на тој, со тоа што ќе си стаам дримбокс и за 1500 месечно имам скоро неограничен интернет, телефон, и сите можни канали. Најссс

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Луѓе значи аман сите вие што се праите јаки корисници на интернет па малку било 300 гига, па не било неограничено незнам ти што. И еден тера да ви пуштат вие пак :гомце: ќе јадете. Според мене редно беше што го зголемија интернетот, јас сум на 3 Макс старт и пресреќна сум што ќе имам 300 гига, иако знам дека и повеќе од доволно ќе биде.

И да прашам, сеа читам дека ќе важело со договор од 2 години вклучен од 1 мај, значи треба да одам на лице место да го продолжам договорот, или автоматски од таму ќе ми го продолжат?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
300гб е одлично, секој што ќе каже спротивно претерува.

Мене ме интересира Call and Surf, ако имаат неограничен до 150гб си останувам на тој, со тоа што ќе си стаам дримбокс и за 1500 месечно имам скоро неограничен интернет, телефон, и сите можни канали. Најссс
Тоа ми е и мене да стават "неограничен" и за Call&Surf корисниците макар бил и 150GB лимитот, не можам веќе со 30GB.

Kajgana Shop

На врв Bottom