S
Stivie G
Гостин
Рој има квалитет да води мали екипи, големи во никој случај. Сепак Англија е преголем залак за него.
Ја би го стаил на Блекпул тренерот, не ми текнува како се викаше ако ништо друго барем смешен е. И така тренерите Англичани се исти ко играчите од лош полош. Овој барем ќе праи нешто глупости.Рој има квалитет да води мали екипи, големи во никој случај. Сепак Англија е преголем залак за него.
Пред некое време не пиша некој дека Вори избришал профил ? Баш знам го бараше еден од Арсенал за некоја кладба.
Холовеј, или Халовеј чинам.Ја би го стаил на Блекпул тренерот, не ми текнува како се викаше ако ништо друго барем смешен е. И така тренерите Англичани се исти ко играчите од лош полош. Овој барем ќе праи нешто глупости.
Е сеа не зафркавај и ти. Играта на Ливерпул под Кени благе везе нема со таа под Рој. Рој е добар за мали тимови од кои не се очекува да победуваат секое коло. Неговата затворена и дефанзивна игра не им доликува на англичаните.Има, а тоа што води неспособни тимови е друга работа.
Немој само да ми го спомнеш Ливерпул, гледам Кинг Кени со 100 милиони што направи
Тони ПулисНа стоук тренерот со капчето е најак..тој ме потсеќа како Јирген Клоп..кога ќе ги запни ѕвездите да трчаат и да се размаваат по теренот
Хауард Веб господине.
Howard?
Не сакаат да признаат^Тој 2 ќе ни даде. Не знам зошто се трудите, јасно е дека ако не оди како што треба судијата ќе ни помогне и готово.