А
Анноун
Гостин
Не заебаа Суарез и Торес , почнаа да даваат голови . Сега за кој ќе правиме вицеви ? Чичарито - малото безгрешно детенце од Мексико , или за Митко Бербатов - underestimated ?
Maybe Carrol?Не заебаа Суарез и Торес , почнаа да даваат голови . Сега за кој ќе правиме вицеви ? Чичарито - малото безгрешно детенце од Мексико , или за Митко Бербатов - underestimated ?
Лелееј, сега гледам дека Чарли е уствари БлуАрми.Вори е баниран, Блу Арми е Чарли^.
БлуАрми нели се префрли за Шити?Вори е баниран, Блу Арми е Чарли^.
Добитна комбинација: дијазепам + лексилиум + боца со кислородУтре е мечот. Едвај го чекам, Премеир лигата да блесне со сета своја убавина. На сите фанови Ви посакувам спектакуларна вечер. И сочуствувам со фановите на Манчестер, којзнае колку им гори под нозе. Би сочуствувал и со фанови на Сити ама зар има навијачи на тој пластичен тим?
Вива ла Премиер лига !!!
Блу Арми ремети фаци ко тебе со Шити, отсекогаш бил и ќе биде во старото јато.БлуАрми нели се префрли за Шити?
Или сега финале во ЛШ и се врати во старото јато?
Па мораше да ремети со Шити зошто со Челзи не можеше, ве испеглавме годинаваБлу Арми ремети фаци ко тебе со Шити, отсекогаш бил и ќе биде во старото јато.
Да де, најаки сте, со среќа во финалето..Па мораше да ремети со Шити зошто со Челзи не можеше, ве испеглавме годинава
Мило ми е што и кај вас малку се врати смислата за хумор, паднати бевте едно време, во очајна ситуација, не остана играч неиспцуенДа де, најаки сте, со среќа во финалето..
п.с. Вас ќе ви треба среќа во финале, нас во друга приликаМило ми е што и кај вас малку се врати смислата за хумор, паднати бевте едно време, во очајна ситуација, не остана играч неиспцуен
Манчестер Јунајтед нема да напаѓа како со Евертон, или првиот натпревар, кога на 0-1 и црвен картон, фрлија се на една карта и примија дури 6 гола. Сега друга песна ќе е, ќе трчаат Валенсија и Нани во контриЈа мислам Сити ќе тепа, посебно што Манчестер прими 4 гола од Евертон дома а со Агуеро и Тевез расположени може лошо да поминат. Некој ако знае отприлика дали истите 4ца ќе играат одбрана за Јунајтед нека сподели.
Не е баниран, го избриша профилот.Вори до кога е баниран? Одамна не сум прочитал негов пост.