Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
Рој има квалитет да води мали екипи, големи во никој случај. Сепак Англија е преголем залак за него.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Рој има квалитет да води мали екипи, големи во никој случај. Сепак Англија е преголем залак за него.
Ја би го стаил на Блекпул тренерот, не ми текнува како се викаше ако ништо друго барем смешен е. И така тренерите Англичани се исти ко играчите од лош полош. Овој барем ќе праи нешто глупости.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Пред некое време не пиша некој дека Вори избришал профил ? Баш знам го бараше еден од Арсенал за некоја кладба.

Ете го ! Уште го барам ! :)))
--- надополнето: 30 април 2012 во 02:36 ---
Ја би го стаил на Блекпул тренерот, не ми текнува како се викаше ако ништо друго барем смешен е. И така тренерите Англичани се исти ко играчите од лош полош. Овој барем ќе праи нешто глупости.
Холовеј, или Халовеј чинам.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
На стоук тренерот со капчето е најак..тој ме потсеќа како Јирген Клоп..кога ќе ги запни ѕвездите да трчаат и да се размаваат по теренот:pos:

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
ФА уништува златна генерација на фудбалери. Не ми се верува да се толку недоквакани. Уствари овие испагаат бетер од Македонскава федерација. Не разбирам што мислат да направат со Хоџсон?

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Има, а тоа што води неспособни тимови е друга работа.
Немој само да ми го спомнеш Ливерпул, гледам Кинг Кени со 100 милиони што направи:rolleyes:
Е сеа не зафркавај и ти. Играта на Ливерпул под Кени благе везе нема со таа под Рој. Рој е добар за мали тимови од кои не се очекува да победуваат секое коло. Неговата затворена и дефанзивна игра не им доликува на англичаните.

Можеа англичаните да најдат подобар селектор.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ме интересира што ќе прават со ходсон

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ајде ѓаволи, обзнаните го тимот кој ќе истрча на Етихад. :)

:D:D:D:P

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
^Тој 2 ќе ни даде. Не знам зошто се трудите, јасно е дека ако не оди како што треба судијата ќе ни помогне и готово.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom