Фан Клуб: Барселона

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
овие шо се качиле на зградите :pos::pos::pos::pos:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Вестите од Барса викаат дека Милан и Барса преговараат за трампа Силва-Кеита, нормално со доплата од страна на Барса.

Преговорите биле сериозни напреднати...

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Мислам дека 3тиот гол мора да се пише на Меси... се, буквално се сам направи малиот, Кеита само требаше нога да испружи:D

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Одлично полувреме, одлично движење од сите, три гола, ајде у втор уште три-четри и тоа сите на Меси, да го изнервира малце Роналдо околу пичичи наградата која гелот страшно ја посакува. :icon_mrgr:

B

Beck's

Гостин
Pedro se povampiril:D
--- надополнето: 29 април 2012 во 23:13 ---
kakov gest na Puyol:cuc:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Guardiola: "Spending time in England? I will rest now, I have to clear my mind, I won't coach next season. We'll see in the future"

Guardiola: "Thiago-Alves dance celebration? We apologize for it, that's not the attitude of Barça players. It won't happen again."

Хах и ова :D

Guardiola: "Karanka saying the Liga existed before me and will exist after me? Well, he's right. Congrats for the observation."

R

Rigel Kent

Гостин
Rayo se bas simpaticna ekipa, navivacite site za Barca navivaa.Bas interesno stadionce imaat so zgradite naokolu.:D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Guardiola: "Karanka saying the Liga existed before me and will exist after me? Well, he's right. Congrats for the observation."
Ѕвер, ќе ми фалат ироничните изјави:place:

И да, не знам што толку им сметаше прославата на Тиаго и Алвес...

I

IBIZA SOUND

Гостин
za zal ni kriv ni dolzen rayo si go dobi podebeliot kraj :)

inaku sto e poentata so ovoj tancot :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
8 шута во рамки на голот и 7 голови? Барса играше вечерва??? Штета шо ништо не видов, сеа че барам голој да си ја донаполнам душава после прекраснава вечер. Ме радува шо Монтоја стартувал, а и што Афелај влегол да игра.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Не знам што се крена толкава галама за тој дансот.Па повеќето прават такви работи при прославувањето на головите....
Иначе Монтоја изигра супер.....
Многу сум среќен поради Иби.....
Супер утакмица,мислам дека имавме 9 шутеви а дадовме 7 гола :confused:...
Тиаго некако е многу влезен у филм и изиграва некојси Роналдињо па повеќе пати не му подаваше на Меси на време.Не ми се допаѓа тоа....
Честито победа...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не знам што се крена толкава галама за тој дансот.Па повеќето прават такви работи при прославувањето на головите....
Ете зошто...

Guardiola: "Thiago-Alves dance celebration? We apologize for it, that's not the attitude of Barça players. It won't happen again."

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Не го гледав натправарот вчера. Сега гледав хајлајтс. Добро е што Педро се враќа во форма, фалеше Меси и неговите навлекувањa на играчи и компјутерски точни асистенции како голот на Кеита. Санчез добро изигра, ама сега читам мала повреда нема да игра со Малага. Славењето на голот на Алвес и Тиаго не ми се допадна. Требаше Пујол по една заушка да им даде. Се на се добра игра и враќање на старите патеки. Забележав како Тито ги даваше советите, веројатно почнува да превзема по малку. Едвај чекам само да го слушнам на прес како ќе се постави со новинарите и како ќе реагира на провокации на некои пациетни од другите тимови (Каранка, Му, портпаролот на Му) ме интересира каква психологија ќе воспостави.

Сепак јаделе заушки:

"Želim se ispričati navijačima Raya koji su se osjetili uvrijeđeni našim plesom. Nije mi bila namjera povrijediti bilo koga, samo sam se želio zabaviti. Još kao djetetu su mi rekli da je nogomet zabava", kazao je Alves, a slično je izrekao i Thiago:

"Ispričavam se ako sam uvrijedio Rayo tijekom proslave pogotka. Zbog emocija koje su strujile kroz mene, napravio sam pogrešku. Neće se ponoviti".
--- надополнето: 30 април 2012 во 14:32 ---
Tw Pique: "Here you have Puyol acting as journalist! How good that microphone looks on him!

А Пујол му враќа
Tw Puyol (to Pique): "I thought with that hit on your head, things would be put in the right place! But apparently not... No solution there

Kajgana Shop

На врв Bottom