Грем Хантер во една статија напиша дека Донгоу на 16 години бил подобар од Меси на 16 годиниДај Боже, ама да не испадне и он како 80% од талентите низ светот, ќе експлодираат на 17-18 години и после ги снемува.
Као демек Маскерано е боље штопер од Пиќе? а пујол го стаив така пошо веќе е у години типот.^ Пике прв тим, а Маске и Капитенот на клупа?!?!
-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
--- надополнето: 29 април 2012 во 15:45 ---
Madridski list 'AS' navodi da je AC Milan intezivirao pregovore oko dovođenja Keite (32), čiji ugovor ističe 2014. godine. Isti izvor navodi da bi Malijac mogao biti uključen u transfer Thiaga Silve na Nou Camp.
Опаа.. Кеита беше 'милениче' на Пеп, не знам како стојат и со Тито. Сега кога Пеп го нема, можно е Кеита да си замине, и онака е преголема конкуренцијата во средината(Буси, Чави, Иниеста, Цеск, Тиаго). Милан се заинтересирани за Кеита, можеме да направиме една трампа Кеита-Силва, па ако треба и ќе долатат Италијанците.
Да.Као демек Маскерано е боље штопер од Пиќе?
Јас не гледам индивидуали признанија, фалби, титули, природни и вештачки позиции.Како може играч чија што природна позиција му е деструктивец во средниод ред да биде подобар штопер од Пиќе кој во 2011 година беше во тимот на светот според ФИФА?
Може у вторава полусезона не е у најдобра форма, али сепак Пиќе е класа за Маскерано кој со својата височина е ризично да игра на таа позиција. Ке те демантира Пиќе наредната сезонаЈас не гледам индивидуали признанија, фалби, титули, природни и вештачки позиции.
Јас ја гледам Барселона и тоа што играчите го даваат за Барселона. Маскерано досега назад е машина за разлика од бавниот Пике, кој побитно му е Шакира, позирањата и социјалните мрежи.
те така, оти Пеп му ја смени позицијата на Маске, од деструктивец во најдобриот стопер на Барса оваа година. па Маске да не беше, ние ќе примавме по 2,3 гола просек од утакмица. така да Пиќе можи вода да му носи на МаскеКако може играч чија што природна позиција му е деструктивец во средниод ред да биде подобар штопер од Пиќе кој во 2011 година беше во тимот на светот според ФИФА?
И Валдес ли ќе го продаваат ?Што е работава со Алвеш? Изгледа стварно ќе го продаваат.