Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
R

Rigel Kent

Гостин
Dovolno mu bese edno poluvreme, vidovme deka ne go biva. Vo vtoro Milito !!!!
--- надополнето: 29 април 2012 во 15:48 ---
Го зашеметивме голманов , сега Пацини ќе даде гол :icon_lol:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Уште не ми е јасно како не водиме,, 100 шанси. Може Антониоли нема да брани како ѕвер после ударот од Лусио... :eek:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.756
Поени од реакции
6.515
Пацини утна добри шанси,мора да влезе Милито иначе ке се мучиме до крај

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Алверез е звер, Гуарин и Снајди исто одлични. Абе цел тим трча се бори од прв до последен, ама тоа копилето Пацини сите ебани шанси ги упропасти.

Фала за стримовите (y)

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Пацини успеа да ја уништи целата работа што цел тим ја направи за едно полувреме. Катастрофална игра. Ај што не погаѓа од ситуации од кој што е чудно како е воопшто можно да не погоди, ама не се ни движи, ни ги чита играчите, ни игра со топка, како во своја утакмица да си игра. Не знам што е со него, ама нека се собере зошто е смешен.

За другиот дел, ја сум презадоволен, исто како и минатиот наптревар. Сите се добри и играта ни е супер. Ептен уживам да ги гледам со ваква игра. Камбијасо и Алварез најдобри по мене, мада и другите беа многу добри.
Ако продолжат вака очекувам голови.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Ако е некоја утеха... Јакинта е бетер од Пацо...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Ако ја усереме утакмицава ради пацини ке биде

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
До примениов гол гледав (рикна стримот), Ранокија треба да се прати негде да се искали убо зашто навистина е дрвце :tapp:
Кастелаци во Ф.К. Корзо бараат голман,па можеби ќе избориш таму за прва постава!

L

Löwe

Гостин
Јас па со кој ум го пишувам Интер да тепа :tapp::tapp::tapp: Ај демек Чезена отпаднати се... Абе бел ден да не види Интер.!!

Kajgana Shop

На врв Bottom