Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
F

FuckYouAll

Гостин
На почетокот на сезоната Л.Енрике изјави дека Рома ќе игра "шпански фудбал"....ако видите каква им е одбраната јас мислам дека се на добар пат.(y)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
На почетокот на сезоната Л.Енрике изјави дека Рома ќе игра "шпански фудбал"....ако видите каква им е одбраната јас мислам дека се на добар пат.(y)
па кога во одбраната го имаш Хајнце како најдобар дефанзивец и лошиот Кјаер, не ти помага ни италијански тренер кој би применувал затворена тактика .. Бурдисо е повреден цела сезона, а и Хуан се повреди до крај на сезоната, не дека одигра и тој нешто и тој преку целата сезона се мачеше со повреди ... кога ќе ги погледнеш Роси,Тадеи,Кјаер и Хајнце ќе сватиш дека еден Палермо на чело со Силвестре има подобра одбрана од Рома :confused:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
‎... готово е, готово! Напред мајстори! :D #Juventus

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Миланези кај сте?:D
Место да не бараш и да се курчиш моеш да го пофалиш голот на Вучинич од кај вас пошо стварно беше супер голче.

Патем Касано голче и асистенција,одличен кам бек има,многу ми е мило за него.
Ептен го засакавме во Милан и му посакувам уште успешни сезони во Милан.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Место да не бараш и да се курчиш моеш да го пофалиш голот на Вучинич од кај вас пошо стварно беше супер голче.

Патем Касано голче и асистенција,одличен кам бек има,многу ми е мило за него.
Ептен го засакавме во Милан и му посакувам уште успешни сезони во Милан.
Си го прославив голот:) а Касано со Ибра ви се најбољи тандем,не му иде на Ибра со Робињо и Пато

С

сашенко

Гостин
Касано е звер, уште подобар ке се врати.А еве го голчето негово денес.Неможам од Вучко да го најдам, ептен добар гол беше

упс еве го Маци- :)

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Што ли се дешава денеска.Торес хет-трик,Бориело дава гол,да не беше повреден Амаури гарант ќе ја вртеше у второ Аталанта-Фиорентина :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom