Пенкало, Кевин Костнер беше фармер што си ги следеше соништата и изгради стадион за бејзбол на местото каде што садеше пченка и се појави духот на Реј Лиота. Така да доколку си упорен во животот, со самоувереност во себеси се што си наумил па мајке му, би требало на човек да му се исполни.Дечки, вие ова озбилно?![]()
Your heart is as black as night mister.Aко пак не успееш, увек моеш да црпиш материјал од постовиве кога ќе се ориентираш кон пишување self-help books. Не е важно да се победи, важно е да се учествува, am I right?
Леле учествувам!!?!
Gee, golly, thanks mister.![]()
Dorothty; Ah, ah, ah, ah, ah, ah, aaaaah, ah ah x20Е што е сценариото во еден филм од продукцијата Brazzers?
A man walks into a house. He has sex.
.....................................The End......................................
ЗаконХа, ми текнува како мал кога земав да пишувам сценарио за хорор филм. Тројца другари одат на гробишта и гледаат како од еден гроб штрчи рака на чиј прст има смарагден прстен..... Тежок кретенизам.![]()
Стварно, на кој прст беше смарагдниот прстен?Ха, ми текнува како мал кога земав да пишувам сценарио за хорор филм. Тројца другари одат на гробишта и гледаат како од еден гроб штрчи рака на чиј прст има смарагден прстен..... Тежок кретенизам.
Искрено, далеку се поголеми можностите да стигнеш до јавна администрација отколку твоето сценарио да стигне до DreamWorks, Universal и сл.
Кога веќе споделуваме лоши идеи за сценарија:Ха, ми текнува како мал кога земав да пишувам сценарио за хорор филм. Тројца другари одат на гробишта и гледаат како од еден гроб штрчи рака на чиј прст има смарагден прстен..... Тежок кретенизам.![]()
Ќе чекаш некогаш да излезе филмот во кината, па ќе дознаеш.Стварно, на кој прст беше смарагдниот прстен?![]()
Ed Wood?Кога веќе споделуваме лоши идеи за сценарија:
Ми текнува кога бев голем вол и пишував сценарио во кое 60-годишен пропаднат режисер ќе се здружи со неговиот најдобар пријател и омилен актер, и ќе пробат да направат за последен пат заедно уште еден лош, второкласен хорор филм.![]()