Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
ако има толку слаби живци овој, ништо од понатамошна кариера... ептен обелел у пм... :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.110
Поени од реакции
74.988
Бреее овие Хихон ако се спасат пак ќе се отрујам :facepalm:
Како тепале 0-3 кај Еспањол ебате, сто посто ја наместиле. Секоја година ги местат последните мечеви и се спасуваат гзларски :mad:
Немам поомрзен тим од овие во Шпанија, после гостувањата на Депор кај нив во претходниве две сезони, и особено ланското каде благодарение на судиите испаднавме од лига на нивна сметка :mad:
И сарагоса исто :sneaky:
Испонаместија лани, и со Реал дури, 2-3 тепаа Касиљас ми промашува топка божем станува збор за некој пионерски голман а не еден од најдсобрите голмани во денешницата :unsure:
МОРА ДА ТЕПА ВИЉАРЕАЛ ВЕЧЕРВА! :icon_mrgr:

П.с. Расинг сантандер и официјално е првиот патник во Сегунда

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
^
Абе какво спасување, Виљареал не излегува од лигава па што сака нека биде.
Едит: Си помешал малку нешто брат, Хихон тепаше со Реал 0-1, првиот пораз на Мурињо на домашен терен после којзнае колку време......барем мислам дека беше така.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.634
Поени од реакции
14.541
И Сарагоса подоцна не тепаше 2-3 на Бернабе, кога веќе се беше решено за титулата и играчите играа без мотив, а и на Сарагоса им требаа бодови за опстанок.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Па ако изгуби Виљареал сега има огромни шанси да испаднат идно коло играат Хихон-Виљареал .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.110
Поени од реакции
74.988
^
Абе какво спасување, Виљареал не излегува од лигава па што сака нека биде.
Едит: Си помешал малку нешто брат, Хихон тепаше со Реал 0-1, првиот пораз на Мурињо на домашен терен после којзнае колку време......барем мислам дека беше така.
За Сарагоса спомнав дека ве тепаше.
Типично наместен меч нема сила што може да ме убеди дека не им ја пуштивте :sneaky:
Имаше уште надеж дека ќе освоите, а и без тоа доволен императив беше што игравте дома :D
Нема да го заборавам голот кога Касиљас ја утна топката :icon_mrgr:
А Хихон си ја наместија со Сантандер, плус иако бевме сто пати подобар противник со нив, судиите им дадоа непостоечки пенал во последна минута со кој извадија 2-2 и ние отпаднавме на нивна сметка...
Плус едини стадион во Шпанија покрај оној во Виго каде што го свиркаат Валерон :нинџ:

Виљареал-Осасуна 1-1 :tapp:
Сега разликата е само 4 бода на три кола до крајот, а следно коло ако тепа Хихон во меѓусебниот дуел ќе дојде само на -1 :facepalm:
Тоа е Виљареал со најдефанзивниот тренер лоСтина кој успеа да испадне со Депортиво и некоја година претходно со гол во 93-та минута успеа да се спаси со Еспањол...

A

apidrone

Гостин
^ И сеа Iceboy ќе те цитира со муабетот „како си можел да го смешаш со фан на Реал“ :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
^ И сеа Iceboy ќе те цитира со муабетот „како си можел да го смешаш со фан на Реал“ :D
Сакав сите грешки да му ги поправам во постот, ама ме фати мрзата и викам ај батали :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не отпаѓаат жутите педери со Лотина, сакам да отпаднат ама ќе се спасат! :D

најјака биткава за ЛШ... Леванте не се дава... :icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Леле човече Леванте и Малага во борба за ЛШ.....
Не мислев дека ќе дочекам и тоа чудо да го видам.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ќе завршат на 4 место, најмалце ќе играат групи во ЛЕ, ќе се испосерат во лига, може и да испаднат.
За Леванте зборувам, додека Малага има пари и сигурно ќе донесе квалитетни засилувања.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ќе завршат на 4 место, најмалце ќе играат групи во ЛЕ, ќе се испосерат во лига, може и да испаднат.
За Леванте зборувам, додека Малага има пари и сигурно ќе донесе квалитетни засилувања.
или ко Мајорка пред некоја сезона, ќе го отстапат местото на 5тиот. :)

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
господеее.како 15 години да бил тренер..нее можно за 4 години толкава разлика во физичкиот изглед да има кај него..којзнае колку стресој му носеле утакмиците
stresoj moze samo kaj neznalici da udira. nervozata e druga rabota, i murino nekad se nervira ama ne go udiraat stresoj. od nervoza samo kosa pobeluva. zosto na murino ne mu paga kosata ko na ovja? normalno murino ima takticko znaenje.

Kajgana Shop

На врв Bottom