Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
И по Пеп ...Тито. Сега турнеја низ државите од третиот свет. Посета на Кина....мали кинезчиња со знаменца во раце. Пријателска утакмица со клуб од Северна Кореја.:icon_lol:

Не е за потценување тоа што го постигна Пеп со Барса. Баш напротив има респект од мене. Би сакал да го видам како предвоник на некој друг гигант но се во свое време. Му посакувам успех на приватен план. (y)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.945
Поени од реакции
30.940
Мене ми падна камен од срцево кога прочитав од Филе дека Барселонизмот продолжува и после Пеп.

Супер, ќе можам вечер да спијам мирно.
Абе трај си, кутрите деца за џабе ќе тренирале, немале да добијат шанса во сениорскиот тим ако дојде некој од страна.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
David Beckham

Heard about Pep Guardiola leaving Barcelona today, not only is he a great manager, he's a gentleman. I will never forget that he was one of the first people to call me after my achilles injury. I'm a Real Madrid fan but I loved the way his team played and he deserves all the success he has got. I wish him well...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Некој спомна дека Пеп си идел дека ептен нервоза му донела работава.
Во право е. Еве доказ:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Некој спомна дека Пеп си идел дека ептен нервоза му донела работава.
Во право е. Еве доказ:

господеее.како 15 години да бил тренер..нее можно за 4 години толкава разлика во физичкиот изглед да има кај него..којзнае колку стресој му носеле утакмиците

P

pepito*

Гостин
Очекувам и Реал истото да го направи при смена на тренерите, односно наследникот да биде дотогашниот заменик, со цел да се задржи истата филозофија. Каранка сигурно ќе има поголемо искуство од Тито, барем на пресовите. :icon_lol:

B

Beck's

Гостин
господеее.како 15 години да бил тренер..нее можно за 4 години толкава разлика во физичкиот изглед да има кај него..којзнае колку стресој му носеле утакмиците
Ne be kakvi stresoj, on ne se zamaral za nisto, najde on kompleten tim, imase golema sreka pri osvojuvanjeto na tie 13 trofei. I ja da bev na negovo mesto ke gi osvoev:confused:
--- надополнето: 28 април 2012 во 15:29 ---
Inaku ne znam kolku ste zapoznaeni so slednoto,

imeno ako Barca go osvoi Kralskiot Kup, na Superkupot protiv Real, prviot mec ke se igra bez treneri, Tito Vilanova i Mourinho se suspendirani poradi onoj poznat incident :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
^ Барса тепа како и до сега без тренер :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom