Мислам дека немаш софтверски (вирус) проблем, туку тачот престанал да ти функционира.здраво на сите
Имам sony ericsson xperia x8 на 19 април ми заврси гаранцијата и сега неможам да го носам на поправка па морам да прашам некој да ми помогни. Мислам дека имам вирус во телефонот и мислам дека е спуштен преку маркет или некоја друга апликација го скенирав телефонот со аваст нортон есет и никој не ми покажа дека има вирус а телефонот кочи кога одам на лево тој оди на десно кога стегам на горе тој оди на десно кога стегам мени тој отвора повици кога стегам единиц стега некој трета бројка понекогаш дури и како тачот да ми го исклучува кажувајте помош вчера го ресетирав преку сетингс фактори ресет и го рестартирав после то ама бадијала пак истото и сабајлево ми звони мобилниот одвај кренав не фајчаше тачот поздрав и плис помагајте
Некој или Ти сте ставиле сеќурити код на телефонот, за ако биде украден/најден да неможе никој да има пристап до информациите во телефонот освен ако не го знае кодот. Треба да се декодира, доколку незнаете кој код сте го ставиле. Ти пратив и на тебе ПП со цена и решение.Ај ве молам ако знае некој, имам проблем тука. татко ми зема samsung galaxy y pro gt b5510, пробувам веке од вчера, да го отклучам телефонот, Сим картичка ми ја прими, после ми вика внесете код за екран.
Од која мрежа се и на кој OS.Може ли да се одкодира Iphone 4s и што пари е ако има во македонија најдов евтини 4s по 250$ кодирани само на една мрежа може да одбереш да работат ..
Од која мрежа се и на кој OS.
Ако зимаш зимај на at&t, иначе може, а at&t најлесно и најбезбедно е... додека за Verzion и Sprint тие се проблематични (и тие може ако се на ios 5 ама ако недајбоже апдејтуваш, потешко - мора да се џеилбрејкувани за да може на нив)iOS 5 and iCloud
at&t Verzion Sprint на една од овие 3 можи да се одбери само да работи кодиран.
Имам еден сони ериксон к750и ама од тој што го зедов работел само со неговата картичка .. т.е само со една картичка од вип .. можам ли некаде да најдам код за да работи со моја картичка , и овој Phone lock code е изменат како можам да го најдам ?Sprint нема договор со ејпл, да така не го продава iPhone 4S - додека верајзон и атт може да се декодираат само преку x-sim, gpp, r-sim3 и некои такви глупости.
Да видиш некој генератор дали ќе ти помогне? Или овде. Доста е стар телефонот би требало да се јавни овие работи.Имам еден сони ериксон к750и ама од тој што го зедов работел само со неговата картичка .. т.е само со една картичка од вип .. можам ли некаде да најдам код за да работи со моја картичка , и овој Phone lock code е изменат како можам да го најдам ?