Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178
Леви де. :D

Инаку игорче кажи дека германците се машини за пеналти шут-аути... :icon_lol: Не губат и не губат.

Се пресмеав на еден коментар на странски форум пред пеналите.

You guys know the thing about germans and penalties?.. Iker better be motivated. :D

Инаку ако ни повредите некој играч на 12ти, нема да попуштам, ембарго и забрана за комуницирање со нас. ;)
Машинерија за пенали, многу се ментално јаки. Ко ќе им зависит се тука, е сега Лам и Крос ја утнаа но сепак битен е резултатот и тој е дека Германците не губат на пенали.

За во Берлин не се секирај, нема да биде грубо ќе се вардат уграчите џа ЛШ па и за Европското.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Леви де. :D

Инаку игорче кажи дека германците се машини за пеналти шут-аути... :icon_lol: Не губат и не губат.

Се пресмеав на еден коментар на странски форум пред пеналите.

You guys know the thing about germans and penalties?.. Iker better be motivated. :D

;)
и ова е јако
Kaka 65 million euros

Ronaldo 94 million euros

Being German in a penalty shootout Priceless :)

иначе тоа за Алаба може да го бараат колку сакаат уште не научија дека Баерн нема да продаде играч што им треба башка Алаба има договор до 2015 и ако продолжи вака да игра ќе му го продолжат за уште 5 години

M

MrzaRules

Гостин

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

И морам уште овој патетиков да го поздравам....
(знам дека е еден од најдобрите на сите времиња,тоа е факт,меѓутоа ми стана малце антипатичен после светското кога ја усра....)

Од најбоље фудбалер,стигна презентерка да е,лева лопата...Он стигна да им кажува на фановите на Реал дека треба да навиваат пошто е битна утакмицата,демек они незнаат....

Па уште со тоа фејл изјавите демек ќе пројделе сигурно....И сеа ќе го нема до наредна сезона...Смешен ми е,тоа е мое мислење ипак...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Хм... Да беше барем бордо или црвено тоа место портокалово мислам ќе беше подобро ама и вака не се лоши - ги свиѓам.

Дај Боже да земеме ЛШ и одма порачувам еден од другар ми во Минхен ист таков каков што ќе носиме за финалето во Минхен! Со години барам ист каков што носевме на Сан Сиро 2001 ама никако да најдам затоа побрзо сакам да реагирам сега...

P.S:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Занимливи се дресовиве,убаво делуваат,со косата на Милер топ идат....

Него ќе ве молам некој да се јави кај Филе да изрази сочувство,човекот е во шок како да умрел некој....Ко мислиш Барса после Пеп нема да постои...свашта.....

Kajgana Shop

На врв Bottom