Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен тешки 2 недели се ова за вас.
Пеп уште од кога дојде знаев дека не е добар тренер.Има многу подобри тренери од него.
Ако ништо друго барем од ова се гледа дека ништо не е вечно.Добро беше кога победувате ама на се има крај.Сепак следната сезона убеден сум дека се враќате на врвот и пак ќе атакувате на требле.

Не гледам тренер моментално кој ќе може адекватно да го замени. Јебига, многу високи стандарди постави.

Пеп уште од кога дојде знаев дека не е добар тренер.Има многу подобри тренери од него.
Ако ништо друго барем од ова се гледа дека ништо не е вечно.Добро беше кога победувате ама на се има крај.Сепак следната сезона убеден сум дека се враќате на врвот и пак ќе атакувате на требле.

WTF?? За 4 години со него, 3 пати освоивме титула, 2 лгш, 4 пати бевме во полуфинале.....историски 6 трофеи во една година. Не бил добар тренер. Ди Матео е подобар.

Можеби и има, али Пеп е најдобриот тренер ЗА Барса. Не треба да образложувам што значи тоа.

Проблемот е што сите мислат дека играчите сами играат. Али тоа е нивно мислење, неможе некој да им го промени.

А тоа што е најуспешен тренер во историјата на Барселона, тоа е сосема друга приказна.

Што е до мене, јас одма би го избрал Јирген Клоп или Јоаким Лев. Треба тука цврста рака со јак менталитет :)
Само што моментално и двајцата се сајнсфекшн, така да Биелса останува.

Аман бе пак ли со Пеп,пак ќе напишам,ЛУД е ако си замине.
А и ако си замине па кој го ебе на крај краева,БАРСА е повеќе од клуб што автоматски значи дека е ПОВЕЌЕ ОД ПЕП :)

Што е до мене, јас одма би го избрал Јирген Клоп или Јоаким Лев. Треба тука цврста рака со јак менталитет :)
Само што моментално и двајцата се сајнсфекшн, така да Биелса останува.

И ја би, први фаворити би ми биле.

WTF?? За 4 години со него, 3 пати освоивме титула, 2 лгш, 4 пати бевме во полуфинале.....историски 6 трофеи во една година. Не бил добар тренер. Ди Матео е подобар.
Не реков дека Ди Матео е подобар.
Пеп наследи тим кој што секој може да го менаџира.Згора на тоа тој има историја со Барса и коцките се поклопија.
Сега да отиде во друг клуб тотално ќе се изгуби.
Истото важи и за Ди Матео.Наследи тим на Мурињо,Ди Матео исто има историја со Челзи и тоа е тоа :)

Пеп наследи тим кој што секој може да го менаџира.Згора на тоа тој има историја со Барса и коцките се поклопија.
Истото важи и за Ди Матео.Наследи тим на Мурињо,Ди Матео исто има историја со Челзи и тоа е тоа :)

Kako toa istoto vazi i za Di Mateo:eek: koga veke go sporeduvas so Pep de

У задњи моменат ке остане. Мора да си дигне рејтинг чоекот. :)

Вришти глупост од постов.
Kako toa istoto vazi i za Di Mateo:eek: koga veke go sporeduvas so Pep de
Зошто вришти од глупост? Ова е истиот костур на тимот на мурињо. Есиен,Лампард,Тери,Дрогба...
Како тоа истото важи за Ди Матео? Па така што двајцата наследија тим од некого и двајацата имаат историја со клубот уште пред да станат менаџери

Зошто вришти од глупост? Ова е истиот костур на тимот на мурињо. Есиен,Лампард,Тери,Дрогба...
Како тоа истото важи за Ди Матео? Па така што двајцата наследија тим од некого и двајацата имаат историја со клубот уште пред да станат менаџери
па и вијаш боаш го наследи истиот тим,и шо напраи?

Според мене Ди Матео и не е некој тренер. Има премногу среќа во газот ама онака класична италијанска среќа. Е сега што најверојатно ќе освои ЛШ ќе освои ама тоа е....
А Гвардиола си е погоден за тука. Во друг клуб тешко ама во Барса е цар. Ако му е смачено можи да си оди инаку за во друг клуб - тоа ќе му биди кардинална грешка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom