Фан Клуб: Барселона

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Ептен тешки 2 недели се ова за вас.
Пеп уште од кога дојде знаев дека не е добар тренер.Има многу подобри тренери од него.
Ако ништо друго барем од ова се гледа дека ништо не е вечно.Добро беше кога победувате ама на се има крај.Сепак следната сезона убеден сум дека се враќате на врвот и пак ќе атакувате на требле.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не гледам тренер моментално кој ќе може адекватно да го замени. Јебига, многу високи стандарди постави.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Пеп уште од кога дојде знаев дека не е добар тренер.Има многу подобри тренери од него.
Ако ништо друго барем од ова се гледа дека ништо не е вечно.Добро беше кога победувате ама на се има крај.Сепак следната сезона убеден сум дека се враќате на врвот и пак ќе атакувате на требле.
WTF?? За 4 години со него, 3 пати освоивме титула, 2 лгш, 4 пати бевме во полуфинале.....историски 6 трофеи во една година. Не бил добар тренер. Ди Матео е подобар.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Можеби и има, али Пеп е најдобриот тренер ЗА Барса. Не треба да образложувам што значи тоа.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Проблемот е што сите мислат дека играчите сами играат. Али тоа е нивно мислење, неможе некој да им го промени.

А тоа што е најуспешен тренер во историјата на Барселона, тоа е сосема друга приказна.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Што е до мене, јас одма би го избрал Јирген Клоп или Јоаким Лев. Треба тука цврста рака со јак менталитет :)
Само што моментално и двајцата се сајнсфекшн, така да Биелса останува.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Аман бе пак ли со Пеп,пак ќе напишам,ЛУД е ако си замине.
А и ако си замине па кој го ебе на крај краева,БАРСА е повеќе од клуб што автоматски значи дека е ПОВЕЌЕ ОД ПЕП :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Што е до мене, јас одма би го избрал Јирген Клоп или Јоаким Лев. Треба тука цврста рака со јак менталитет :)
Само што моментално и двајцата се сајнсфекшн, така да Биелса останува.
И ја би, први фаворити би ми биле.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
WTF?? За 4 години со него, 3 пати освоивме титула, 2 лгш, 4 пати бевме во полуфинале.....историски 6 трофеи во една година. Не бил добар тренер. Ди Матео е подобар.
Не реков дека Ди Матео е подобар.
Пеп наследи тим кој што секој може да го менаџира.Згора на тоа тој има историја со Барса и коцките се поклопија.
Сега да отиде во друг клуб тотално ќе се изгуби.
Истото важи и за Ди Матео.Наследи тим на Мурињо,Ди Матео исто има историја со Челзи и тоа е тоа :)

B

Beck's

Гостин
Пеп наследи тим кој што секој може да го менаџира.Згора на тоа тој има историја со Барса и коцките се поклопија.
Истото важи и за Ди Матео.Наследи тим на Мурињо,Ди Матео исто има историја со Челзи и тоа е тоа :)
Kako toa istoto vazi i za Di Mateo:eek: koga veke go sporeduvas so Pep de

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
У задњи моменат ке остане. Мора да си дигне рејтинг чоекот. :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Вришти глупост од постов.
Kako toa istoto vazi i za Di Mateo:eek: koga veke go sporeduvas so Pep de
Зошто вришти од глупост? Ова е истиот костур на тимот на мурињо. Есиен,Лампард,Тери,Дрогба...
Како тоа истото важи за Ди Матео? Па така што двајцата наследија тим од некого и двајацата имаат историја со клубот уште пред да станат менаџери

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Зошто вришти од глупост? Ова е истиот костур на тимот на мурињо. Есиен,Лампард,Тери,Дрогба...
Како тоа истото важи за Ди Матео? Па така што двајцата наследија тим од некого и двајацата имаат историја со клубот уште пред да станат менаџери
па и вијаш боаш го наследи истиот тим,и шо напраи?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.757
Поени од реакции
12.099
Според мене Ди Матео и не е некој тренер. Има премногу среќа во газот ама онака класична италијанска среќа. Е сега што најверојатно ќе освои ЛШ ќе освои ама тоа е....
А Гвардиола си е погоден за тука. Во друг клуб тешко ама во Барса е цар. Ако му е смачено можи да си оди инаку за во друг клуб - тоа ќе му биди кардинална грешка

Kajgana Shop

На врв Bottom