Полош Вардар оваа сезона немало.........
Не ми се дава после вакво декласирање да пишувам некои анализи,арно ама очигледен е недостатокот на квалитет кај нашите бекови.Лино добро им ја постави одбраната на Металург ( за кој како клуб колку повеќе го гледам имам се пониско и пониско мислење за нивниот квалитет),а овие ни кога има 10 рупи во одбрана не користеа ништо.Погрешни одлуки цело време,кога требаше да шутнат,кога се дигаа убаво на 8-9 метри не шутираа,шутираа кога има поставен блок.........погрешни подавања колку сакаш,топки што им испаѓаат од раце,исфорсирани шутеви......толку аматерски грешки,кои дел исфорсирани од добрата одбрана на Металург,али и голем дел и без везе не сум видел од дамна.Дефинитивно селоруг е подобра екипа,но не е толку голема разликата како после оваа утакмица.
Овче Поле (без навреда кон нив) ќе им дадеше повеќе голови и ќе изиграше подобро него овие.
Јеби га,кој високо лета ниско паѓа.Нека им е со среќа новата титула,скроз заслужено и нека пропадне тоа играчката на Минчо што побрзо.
Иначе слончето дамбо многу мотивиран против нас ебага.Увек игра добро против нас.......што не игра така и у репрезентацијата маме му ебам клемпаво.
--- надополнето: 26 април 2012 во 21:53 ---
И едно ме интересира, дали неиграњето на Левов значи дека веќе има некој дил со РК Вардар...
Не знам што е со него,али го видов на саем денес околу 2 саати пред утакмица........ни со екипата очигледно не бил пред утакмицата.