Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Значи ништо такво не се случило. Ни имало навивање ни сме малоумни да ги чекаме играчите. А полиција имаше дури еден дефендер.

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Ok togas, roditelite i igracite lazaat :)

Zatoa pak 4 marici bea kaj parkot u cair kade bevme sobrani 30-40 mladi spremni da trgneme kon aerodrom..

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Епа сега тие можеле да ти кажат дека се и сешто ама во што има вистина е работата.

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Posto ne sum bil tamu nemozam da tvrdam, zatoa i nema da go prodolzam ovoj razgovor, mene licno mi kazale deka ste navivale mada i tupan imalo ali ne bev tamu nemozam da tvrdam..

Se gledame slednata sezona u prva liga :icon_lol:

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Ехеее камо среќа да се вратите у прва лига па да ги пробаме силите. Само се плашам дека првото појавување ќе ви биде и последно хехехе

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
E toa da vidime, samo da ne ima pederski odluki od koalicijata FFM-MVR da ni zabrani gostuvanje nam i ke imate sto da ucite :P

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
На градски нема проблем за гостовања. Проблемот ќе биде кај вас, затоа барајте уште една трибина да ви направат.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Ако бе срцка затоа толку ќе бидете и вие присутни на градскиот стадион.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Како што вие си зимате за право да го правите истото можеме и ние.

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Подобро да не го ставеше клипов :D
Одлична бројка браво, ама се гледа дека 80% се индијанци, освен овие доле другиве се гледа дека сте ги собирале ради реда, колку да се набие бројка, или па дошле само ради Вардар...
Цело време само скандирање, па песнава за Латас ви е посебна приказна :pos:
Се гледа дека одамна не сте навивале, голема некоординираност :)
Али нема везе, и онака ни фалат ривали, се надевам ќе се фузирате со Дрита (не се надевај на Охрид, пошто Охрид паѓа сигурно).
Vo pravo si,vie koga se sobirate +500 site ste navivaci :icon_lol:
A za fuziranjeto ti i ovoj Goal kako da ste gazdi na Ohrid i Drita,daj ve molam videte sredete nesto za nas :pos: Se gleda deka se trudite nekako da ne vratite ali ne vi odgovara ne znam sto e problemot :cool:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
Vo pravo si,vie koga se sobirate +500 site ste navivaci :icon_lol:
A za fuziranjeto ti i ovoj Goal kako da ste gazdi na Ohrid i Drita,daj ve molam videte sredete nesto za nas :pos: Se gleda deka se trudite nekako da ne vratite ali ne vi odgovara ne znam sto e problemot :cool:
Не реков дека сите се навивачи :icon_mrgr:
По 300 навивчи во сите 4 скопски групи и другото индијанци :icon_mrgr:
За Дрита не реков ништо, кажав само дека Охрид СИГУРНО ОТПАЃА така да нема да имате многу ќар ако се фузирате со нив :)

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.468
Поени од реакции
8.599
Ај мирни, курот колкав ви е на трибина докажувајте, а не овде. Soldier1992 ќе биде разгледан за бан, а останатите не провоцирајте и не возвраќајте. :)
sto se si toleriral a mene so premaneten ban me pocesti rezil :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom