Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Pocituvani,
Od 01.05.2012 pocnuvame so novi ceni I sodrznini vo Max paketite na Makedonski Telekom.

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Зголемени придобивки и намалени цени на услугите на Македонски Телеком

• Корисниците на 3 Max пакетите, покрај намалувањето на цената до 20 отсто, како дополнителна придобивка добиваат неограничен MaxADSL интернет и неограничени бесплатни разговори
  • Македонски Телеком воведува и нов 2 Max Basic пакет којшто вклучува говорни услуги и MaxTV телевизија, кој може да се добие за само 799 денари месечно
  • Ексклузивно, корисниците на MaxTV со новата опција „ТВ-тека“ можат да ја гледаат програмата од последните три дена која што ја пропуштиле
  • Во месечната претплата од 499 денари месечно за фиксна телефонија вклучени се неограничени бесплатни разговори во мрежата на Македонски Телеком
линк: http://www.idividi.com.mk/futurama/tehnologija/766427/index.html

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Зголемени придобивки, намалени цени?
Кога причитав си помислив 1 април сме.
Ајде да видиме, може ќе ме прелажат да земам мах тв.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.445
Од почетокот на мај, Македонски Телеком ќе ја намали цената на 3 Max пакетите, која веќе се движи од 1.199 денари и обезбеди дополнителна вредност за корисниците. Сега, покрај тоа што ќе можат да уживат во високиот квалитет на сликата и уникатните карактеристи на најдобрата дигитална телевизија како што се премотување на програмата во живо, снимање или паузирање, корисниците на 3 Max пакетите како бенефит добиваат неограничен интернет и неограничени бесплатни разговори во мрежата на Македонски Телеком.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Нема шанса, не знаат они да работат без тие ситните букви, неограничен интернет жими .....
ситно ситно доле пак ќе стегнат, фер политика, над 200 гига да не ве видиме да потрошите оти ќе лазите со 20 килобајти....

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
pa znaci ja sto sum plakal do sega 1200 denari ke dobijam i televizija za taa cena, a kolku televizori moze preku maxtv>>>???

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
*под неограничен интернет се подразбира фер користење до кај 100 гига :D

сеа ке излезе тоа со мали букви некаде :D

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Во рамките на новитетите, Македонски Телеком го збогати и 3 Max Comfort пакетот со поволности по вкус и мерка на секој корисник. Покрај големиот избор на канали за секој член од семејството, неограничениот интернет и бесплатните разговори, во 3 Max Comfort пакетот отсега е вклучен и мобилен интернет со сообраќај од 2 GB, бесплатен HBO пакет, како и неограничени бесплатни разговори од фиксната мрежа кон 50 држави.
Ова да се случи сигурно потребно ќе биде некоја нова претплата од 500 ден. месечно ..
Инаку колку кошта нов ресивер ?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
pa znaci ja sto sum plakal do sega 1200 denari ke dobijam i televizija za taa cena, a kolku televizori moze preku maxtv>>>???
Првите 2 ресивера ги добиваш бесплатно, за третиот се доплаќа 999 денари (еднократно) или можеш на 12 месеци по 89 денари.

Член од
14 август 2010
Мислења
814
Поени од реакции
526
jas sum na call and surf paketot i plakam 1200 den so 30 giga sega da se prefrlam na 3 max paketot so bese 1800 kolku ke bide toj paket?

Kajgana Shop

На врв Bottom