Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден пошто добијаш само еден ресиверpa znaci ja sto sum plakal do sega 1200 denari ke dobijam i televizija za taa cena, a kolku televizori moze preku maxtv>>>???
epa togas ne se isplati, ja imam 3 televizora ke si ostanam na telekabel za televizijataЕден пошто добијаш само еден ресивер
Море да не падне на 50*под неограничен интернет се подразбира фер користење до кај 100 гига
сеа ке излезе тоа со мали букви некаде![]()
Ова да се случи сигурно потребно ќе биде некоја нова претплата од 500 ден. месечно ..Во рамките на новитетите, Македонски Телеком го збогати и 3 Max Comfort пакетот со поволности по вкус и мерка на секој корисник. Покрај големиот избор на канали за секој член од семејството, неограничениот интернет и бесплатните разговори, во 3 Max Comfort пакетот отсега е вклучен и мобилен интернет со сообраќај од 2 GB, бесплатен HBO пакет, како и неограничени бесплатни разговори од фиксната мрежа кон 50 држави.
pa znaci ja sto sum plakal do sega 1200 denari ke dobijam i televizija za taa cena, a kolku televizori moze preku maxtv>>>???