Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.239
Поени од реакции
14.534
Каква само средина на почеток имаа Милан страшна Ночерино-Мунтари-Ван Бомел-Емануелсон .........
Се сложувам дека е страшна, но уште пострашно е што таа средина го надигра Јувентус, па и чисти голови се поништуваа. :) Навистина исти играчи беа и тогаш...

С

сашенко

Гостин
Или ти сакаш само одлуки да броиме, а не колку поени вределе тие, но така нема да дојдеме до одговор, зашто имаш можеби непостоечки пенал за Милан, но за водство од 4-0.
Немора сега, никој не брза никаде.Идејата ми беше, да ги пресметаме само оние судиски грешки кои додале/ одзеле бодови.Пенал за Милан на 2-0 каде утакмица завршила 3-0 или колку и да е не се рачуна.Се рачуна 0-0 пенал за Милан недосуден пошто одзема бодови.Такви ствари.Ама на истата утакмица да нема и грешки на штета на другиот тим шо би го променил резултатот.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
Каква само средина на почеток имаа Милан страшна Ночерино-Мунтари-Ван Бомел-Емануелсон .........
Тој Емануелсон е најголемото дрво, дури и Мунтари го јаде од тоа колку поим нема.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
овие муабети ќе престанат ко ќе сватат дека не е проблемо кај судите или Јувентус,туку кај то шо пола тим му е повреден а другата пола се бескичмењаци шо ги заболе за тимот и за навивачите на Милан. (со чесни искличоци ко Боатенг и Касано)
Тоа што имаат проблеми со повреди е нивни проблем,медицинскиот тим нека си го сменат, и Јуве имаше многу проблеми со повреди лани ама Јуве го смени медицинскиот тим.. не може несреќа да биде ако имаат цело време пола тим повредени.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Тој Емануелсон е најголемото дрво, дури и Мунтари го јаде од тоа колку поим нема.
Колку што се сеќавам во Ајакс игаше сосем трета позиција ама му најдоа нова.Него да им се сите играчи тука можеби би биле први ама со овие како сакаа титула?

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Се сложувам дека е страшна, но уште пострашно е што таа средина го надигра Јувентус, па и чисти голови се поништуваа. :) Навистина исти играчи беа и тогаш...
го чекам денот ко ќе престаните да плачите по тој мочан гол...
п.с. Таа средина беше и на првата утакмица против Јуве па не успеа Милан на гол да шутни

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
4 утакмици изиграа Јуве и Милан,кога ќе ми текне дека не реметевте на почеток на сезона,дека лесно ќе освоите Сериа А,ќе сте се прошетале,двапати ве тепавме...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.239
Поени од реакции
14.534
го чекам денот ко ќе престаните да плачите по тој мочан гол...
п.с. Таа средина беше и на првата утакмица против Јуве па не успеа Милан на гол да шутни
Не бе, на првата играше Милан со Сидроф и Боатенг. Да беа Мунтари и Емануелсон, кој знае што ке беше... :))))

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Тоа што имаат проблеми со повреди е нивни проблем,медицинскиот тим нека си го сменат, и Јуве имаше многу проблеми со повреди лани ама Јуве го смени медицинскиот тим.. не може несреќа да биде ако имаат цело време пола тим повредени.
ма нека кршат глава,ич не ме заболе за медицинскиот тим нивни,само нека прекинат да пиштат дека Јуве бил крив шо е најдобар оваја сезона

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.524
Поени од реакции
5.516
Не го споредуј Мунтари со Емануелсон ќе се навреди котлето, колку се труди какви партие пружа за Милан не би ни помислил да го враќам у Интер. Ептен у добро светло се покажа у Милан, појќе он организира напад него Емануелсон, го има скоро у свака акција, само кузнае каков им е договорот со Интер... ако остане у Милан добро ќе биде :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
Не го споредуј Мунтари со Емануелсон ќе се навреди котлето, колку се труди какви партие пружа за Милан не би ни помислил да го враќам у Интер. Ептен у добро светло се покажа у Милан, појќе он организира напад него Емануелсон, го има скоро у свака акција, само кузнае каков им е договорот со Интер... ако остане у Милан добро ќе биде :)
Му истекнува договорот со Интер во јуни, нека ви е со среќа, и како кај нас, така и кај вас :D

С

сашенко

Гостин
А шо бидна со Аквилани бе? Читав некаде нема Милан да го откупи.Греота за човекот.Лани во јуве се попали ептен "не се враќам веќе во ливерпул и во англија, во Италија сум среќен, Јуве ке ме откупи тука ке си играм " и бап го поебаа Јуве не го откупија.Сеа истиот муабет и со Милан и уште и они истото ако му го напраат :pos: жал ми падна за човеков коа го прочитав ова

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
А шо бидна со Аквилани бе? Читав некаде нема Милан да го откупи.Греота за човекот.Лани во јуве се попали ептен "не се враќам веќе во ливерпул и во англија, во Италија сум среќен, Јуве ке ме откупи тука ке си играм " и бап го поебаа Јуве не го откупија.Сеа истиот муабет и со Милан и уште и они истото ако му го напраат :pos: жал ми падна за човеков коа го прочитав ова

Како и свегде, на почеток на сезона одличен беше, едно време водеше у Лига по асистенции 7-8 ги имаше, супер играше, и 2 гола даде мислам, и се повреди и оп, кој се врати :гомце:

Имаше клаузула дека ако изигра 25 меча Милан автоматски го откупува, до сега има 23 и најверојатно нема да игра до крај на сезона више и ќе си го вратат у Ливерпул !

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Треба да изигра само уште еден натпревар за да мора Милан да го откупи, а се додека не го изигра тој еден натпревар играч е на Ливерпул. Ако мене некој би ме прашал јас би сакал да остане во Милан иако откако се повреди доста е паднат во форма али со предсезонски тренинзи може лесно да ја дигне формата, али како што се одвива неговата ситуација некој друг не го гледа во Милан .. така да очигледно по завршување на сезонава се враќа во Ливерпул.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom