Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе страшна екипа направија, ко ќе го видам Бориело во напад си викам, што немаме и ние ваков напаѓач...
Дека играат одлично оваа година, играат, никој не вика не. На еден фронт се, на новиот стадион имаат супер-атмосфера, тешко губат бодови. Ми се допаѓа и како играат во одбрана а и Буфон им е тука, токму тој сегмент што им треба за да победат во Италијанска лига. И нормално скапани Интер и Милан, Наполи што се занесуваше со ЛШ и Рома која се обидува да изгради тим одново.
Ама ако тим со ваков квалитет победи пак во Сериа А ја лично ќе се сечам на едно место, без разлика дали ќе биде Јувентус, Интер или кој и да е друг.

Се согласувам јас дека одлично играат.чоек реално гледано можеби немаат некои квалитетни поединци но ене ги Дортмунд ги гледаш??..тим со 10 милиони буџет кој ги има Баерн за противник со 200 милиони буџет па пак се пред нив и тоа втора сезона со ред и плус имаат 4 победи со ред во дерби средбите..муабетот ми е дека Јувентус играат фудбал во вистинска смисла на зборот и одлично го прават тоа оваа сезона..со малите можеби се мачат ама кога играат против напаѓачко орјентирана екипа која посакува победа тогаш лесно ги добиваат победите и тоа со хендикеп..
.за нападот и самите знаат дека не му е баш нај нај ама затоа во средината и одбраната роварат и имаатстрашна транформација од напад во одбрана затоа имаат 18 голови примено цела сезона..тоа е она што се бара..трчање,трчање,трчање а не овие нашите Камбиасо,Станкович,Занети,Лусио,Самуел,Мајкон,Киву, со стап да ги тераш да трчаат..разбирам веќе подостарени се немаат повеќе желба за трофеи па нека ги сменат што работат Морати и Бранка??..не се бара да купат ѕвезди туку да се подосвежи тимот со некој рандом млади поединци..синкир Јувентус и Милан по 100 милиони вложија за да направат вакви тимој и да се три пати поклваитетни од нас..
Еднаш нема да игра Занети и ти баш тогаш ќе пропуштиш...sum propushtil dobar natprevar upm...

Се согласувам јас дека одлично играат.
Не се согласувам дека ќе играат така во ситуација кога ќе бидат на три фронта, кога ќе бидат без Пирло, кога ќе имаат здрави противници за трка. Ако го освојат скудетото ќе биде заслужено, ама доминација со оној квалитет, не.
Остај ја Бундес на страна, таму кој стигне победува, една година и Штутгарт беше првак. Во лига во која фудбалот се сваќа како шанса да се продадат што повеќе сендвичи на присутните, можни се секакви работи.