UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Toрес не го бива за дефанзива, Дрогба кога беше се враќаше, Торес не е таков тип на играч.
И само за то шо не го бива назад, треба да стој на средина во 93та минута кога неговите играчи висат на конец назад ? Да не не знај да испуца во аут?

Ми нема смисла голов искрено ..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.753
Многу неискористени шанси на двата натпревари, пречки, стативи...против Челзи тоа така не оди, може против Сарагоса така да се ебаваат. Инаку за сите што очекуваа да го пцуеме тимот, играчите и тренерот што остварија за клубот и фановите во последните 3 години повеќе отколку вашите тимови за целите ваши животи...извинете ама колку и да сум разочаран не можам да им се лутам за ова. Можеби вака е подобро, премногу гомнојадци се собраа околу Барса, премногу завист и крв у задниот дел на гаќите. Не се трпеше кога навивачи на срање тимови ќе мудруваат дека не им се допаѓала како Барса играла против цел тим во 10 метри од голот. Каде е Интер? Каде е Јунајтед? Каде е Милан? Каде е <insert your shitty team here>? Освен фановите на Челзи, Реал и Баерн никој друг нема право да зборува за слабата Барса. Додека вашите тимови беа дупени од Базел и Новара, слабава Барса стигна до полуфинале во ЛШ. Премалку за овој тим според вас, можеби затоа што ви поставил такви високи стандарди во вашите глави. Уживајте во вашите 5 хејтерски минути, ние уживавме 4 години. Ах, да...тука се и наредната година, последниот пат кога ја изгубија лигата и ЛШ наредната година се вратија со 6 трофеи. Така да има дана за мегдана.

Дали со овој пост велиш дека Барса, за која навиваш долго време, на времето кога се влечеше по Уефа купови и беше газена а Реал беа на нивно место со Дел Боске ... беа посран клуб ?

Well done, пред извесно време збореше за твоето iq тука, али ова некако не доликува на истото, прими си пораз мушки, остај ги другите што зборуваат, форум е, нормално е дека ќе се дискутира за вчерашниот пораз на Барса, не постои опција само фановите на екипите кои останаа во ЛШ да пишуваат на оваа тема.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Епа нека им е честито на Челзи, јбг иако сум за Барса успеаа да победат во двомечот, дали од 4 или 40 шанси не е битно. Нека им е со среќа во финале само не знам како ќе го скрпат тимот со толку повреди и картони. Гвардиола ги поздрави фановите:
Guardiola: "What do I say against the Barça fans who cry for the first time tonight? Welcome to the club.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Многу неискористени шанси на двата натпревари, пречки, стативи...против Челзи тоа така не оди, може против Сарагоса така да се ебаваат. Инаку за сите што очекуваа да го пцуеме тимот, играчите и тренерот што остварија за клубот и фановите во последните 3 години повеќе отколку вашите тимови за целите ваши животи...извинете ама колку и да сум разочаран не можам да им се лутам за ова. Можеби вака е подобро, премногу гомнојадци се собраа околу Барса, премногу завист и крв у задниот дел на гаќите. Не се трпеше кога навивачи на срање тимови ќе мудруваат дека не им се допаѓала како Барса играла против цел тим во 10 метри од голот. Каде е Интер? Каде е Јунајтед? Каде е Милан? Каде е <insert your shitty team here>? Освен фановите на Челзи, Реал и Баерн никој друг нема право да зборува за слабата Барса. Додека вашите тимови беа дупени од Базел и Новара, слабава Барса стигна до полуфинале во ЛШ. Премалку за овој тим според вас, можеби затоа што ви поставил такви високи стандарди во вашите глави. Уживајте во вашите 5 хејтерски минути, ние уживавме 4 години. Ах, да...тука се и наредната година, последниот пат кога ја изгубија лигата и ЛШ наредната година се вратија со 6 трофеи. Така да има дана за мегдана.

gleam go spomna milan... se vide barca kako pomina so milan...im trebaa dva penali za da prodjdat dalje ( da ne spomnam deka milan igrase prakticno so 2 tim dvata natprevari) :))) Milan od sekogas bil vo vrvot na evropskiot fudbal.... Ne e samo senzacija vo eden period ko so e barca...pred 2006 BARCA nigde ja nemase......pred 2006 nemaa liga sampioni 14 godini ...a pred 1991 ne ni znaea so e toa..... a za trofeite da ne ni spomnuvam...taka da pred da vregas nekoj tim procitaj malku ze nego..... ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И само за то шо не го бива назад, треба да стој на средина во 93та минута кога неговите играчи висат на конец назад ? Да не не знај да испуца во аут?

Епа Торес ја нема брзината на Дрогба да повлече контра ако некој од фудбалерите на Челзи ја избаци нанапред, мора да седи поистурено од Дрогба :) Барем вака јас мислам.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Епа Торес ја нема брзината на Дрогба да повлече контра ако некој од фудбалерите на Челзи ја избаци нанапред, мора да седи поистурено од Дрогба :) Барем вака јас мислам.
За каква контра зборуваме во 93та минута? Тие гледаја само да испуцаат, да расчистат, само да заврши мечот, зошто му е контра? имаа добитен резултат.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Jas pa bash mislam deka Tores e pobrz od Drogba. Drogba e posilen i posnazen od Tores, no Tores pak ja ima brzinata i znae da povlece ..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

ма шо е битно бе. Јас ја имав конечен 2-1, ми скина две илјадарки Ел Нињо, али ако, мерак ми се направи што он го даде голот. :D

Сакам да се врати тој Торес што кинеше мрежи у Атлетико и Ливерпул.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Како бе на сите им се прави мерак кога утињаат една утакмица на ливче ? :D До сега 3ца видов на форумов што пишаа дека ги зезнал Челзи ама им е мило...

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Кои шанси ги видовте вие вечерва за Барса?? Барселона само кружеше и кружеше...Челси свесно го препушти тоа на Барселона.Нема тука убава или грда игра,битни се резултатите.Капело кога беше во Јувентус викаше ''Поинтересно е да победувам отколку да играм убаво''

Челзи одигра маестрално,најдобрата одбрана што сум ја видел на утакмица заедно со онаа на Интер на Кампот,првава за нијанса подобра.

Не си се свиѓала играта,не ви била интересна утакмицата,ако сакаш нешто интересно иди у циркус.

Пак ќе кажам,класично катанаџо,тоа што на Италија и донесе неколку титули светски прваци!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За каква контра зборуваме во 93та минута? Тие гледаја само да испуцаат, да расчистат, само да заврши мечот, зошто му е контра? имаа добитен резултат.
Може РДМ имал други замисли, не знам. Ова што го збориш за местеново не ми држи вода, ќе се расплачеа за малце фудбалерите на Барса, камоли некој да им кажеше у последна минута да примат онаков гол :)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Кои шанси ги видовте вие вечерва за Барса?? Барселона само кружеше и кружеше...Челси свесно го препушти тоа на Барселона.Нема тука убава или грда игра,битни се резултатите.Капело кога беше во Јувентус викаше ''Поинтересно е да победувам отколку да играм убаво''

Челзи одигра маестрално,најдобрата одбрана што сум ја видел на утакмица заедно со онаа на Интер на Кампот,првава за нијанса подобра.

Не си се свиѓала играта,не ви била интересна утакмицата,ако сакаш нешто интересно иди у циркус.

Пак ќе кажам,класично катанаџо,тоа што на Италија и донесе неколку титули светски прваци!
Defending is an art!!!! :) mnogu e potesko da naprais dobra defanzivna taktika nego li ofanzivna.... :) zatoa e uspeh.... :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Може РДМ имал други замисли, не знам. Ова што го збориш за местеново не ми држи вода, ќе се расплачеа за малце фудбалерите на Барса, камоли некој да им кажеше у последна минута да примат онаков гол :)

Не викам местена утакмица значи да се разбериме, кога дојдоа последни секунди и се виде дека барса неможи да оди финале, од која причина да не биди Х и да се наполна кладилниците пари? Резултато не беше релевантен ич крај беше .. и вака и така е истио епилог за нас неутралниве.. различен епилог за кладилниците и то е то. Инаку нема логика Торес да стој на средина во тие минути колку и да не го бива назад, нема шанса да не биди покрај соиграчите кои умираат на терен за да го додржат активниот резултат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom