Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Дај бе нека се јави тој што го предвиде ова дека сите ќе слават тука :)

Инаку во овие моменти е убаво да си фан на Челзи.Двата натпревари си го скративме животот,цела сезона со киксови,неколку пати бевме пред испаѓање од ЛШ,тешко да завршиме 4ти во лига ама барем се исплатеше....
Можеби во финалето ќе ги немаме Тери,Рамирес,Ивановиќ ама барем имаме желба.

П.С. Ако освоиме ЛШ (искрено не ми се верува) дали Тери ќе може да го крене пехарот иако не играл? Ако не стварно ќе ми биде криво. Откога го утна пеналот цел живот финалето во ЛШ му беше цел и сега.... :'(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Не знам шо возраст си и колку време наназад го следиш Челзи ама ако го следиш барем од време на Мурињо па наваму, во овие моменти ќе бидиш пес лут на Тери кој падна многу ниско вечерва и на твојата околина која гарант има почнато возвишување на Торес и компанијата само оти се хејтери на Барселона; а ќе бидиш неизмерно благодарен на останатите играчи кои играа вечерва (без Дрогба).
Добро бе извини вака што упаѓам не те знам ама мора стално да бидеш волку песимист? Па Челзи ако освои тутула во ЛШ кој знае колку негативности ќе најдеш.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Рикнав 100 евра поради Торес на крај пошто ја имав кец ама немате поима каков мерак ми се напраи што ги поминавте.

Честитки за пласманот у финале и да играте со Баерн :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Честито финалето момци,заслужено добиено,а уште е послатка победата ако се знае со колку неправди се соочија играчите на Челзи на оваа утакмица !!

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Голема е загубата на играчи за во финале. Али како одеше оваа сезона и до каде дотуркавме чудата се дел од нас :) . KTBFFH :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
На што алудираш? На тоа ако играме финале со вас вие ќе пимплате, а ние ќе победуваме? Нека биде така, кога си запнал ;)
Шо се нафрли бе мајсторе, полека малку. Од прв до последен збор постот е у позитивна смисла. Ако збориме за Реал, Реал напаѓа, а не кружи. Па сега искористи го своето познавање и потруди се да сфатиш на кој сум мислел дека ке пимпла у финале, а другиот ке победува. Дај боже да се сретнат Реал и Челзи и ке видиш дека двете екипи, а и двата тренера ке имаат да покажат што знаат и умеат.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Честитки од се срце! Без играч, пенал и на Ноу Камп 2:2. Браво!

Да не игравте против нас ќе навивав за вас во финале :icon_lol:

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
До кога е повреден Давид Луиз?

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Момци нека ни е честито што да кажам друго...капитено малко зајбава ама тоа е...

MESSI JE STVARNO CAROBNJAK UDZE NA TEREN I NESTANE

UEFA hoce da ponisti gol Torresa , nije dao žmigavac kad je prolazio pored Valdes.

F

fantomX

Гостин
fantomX Добро бе, како не ти се смачи со тоа филозофирањето. Како можеш да си уништуваш вакви моменти. Тери ќе го мислам сега. :tapp:
Не е финале.

Додуша и после освоено финале пак ќе искоментирам ако некој падни срамно ниско ко Тери вечерва, ама ќе има и радост. Вечерва, не е то то.

Kajgana Shop

На врв Bottom