UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Валдез, Пујол, Маскерано, Пике, Бускетс, Чави, Иниеста, Фабрегас, Санчез, Меси, Куенка
КАДЕ МУ Е КРАЈОТ НА ЧЕЛСИ, КАДЕЕЕЕЕ ?????????????????? ВО БАРСЕЛОНА , НИКАДЕ НА ДРУГО МЕСТО ;) VISCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Па јас мислам дека во финале им е крајот. Нема кај да бегаат сигурно тоа ќе им биде последен натпревар во ЛШ сезонава.
Исто сум сигурен како кога го реков ова:
Ако до крај не падне пенал за Барселона јас се откажувам од фудбалот.
Се сеќавате кога реков дека ќе се откажам од фубал ако нема пенал за Барса во второ?
Мило ми е што ќе продолжам да гледам фудбал.
Знам јас во што се "кладам".Само во сигурни работи.
--- надополнето: 24 април 2012 во 23:25 ---
Ехее, непотребно ти е ова. После можат во потписи да те носат. :D
Добра идеа ти е ова :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.994
Е ова е priceless. Добра слика за постер на навивачите на Челзи. Не го ме интересира што би изјавил Филе сега? Како ќе го одбрани неговиот БОГ НА ФУДБАЛОТ Св. Меси Гдеси? :pos:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ептен ми се јаки во Фанклубот. Демек пишувајте со ладни глави, утре. Оти утре, ко ќе се разбудат демек во финале ќе бидат пласирани ?
А што криво ти е што не можеш да читаш безвезе коментари каде се плукаат сите играчи па се до редарите на стадион?

M

Mario Gómez

Гостин
Најепик утакмица евр!!! Уште ме држи возбудата!

Keep the blue flags flying high!!!:cuc: Торес, црвен картон, пенал!!!

Поголема брука од Торес да ти дае гол у 90та е само Пандев. :pos::pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Е ова е priceless. Добра слика за постер на навивачите на Челзи. Не го ме интересира што би изјавил Филе сега? Како ќе го одбрани неговиот БОГ НА ФУДБАЛОТ Св. Меси Гдеси? :pos:
Битно имаа посед на топка :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Гвардиола е виновникот. Со кој памет излезе со онаа почетна формација со 34295 душу у средината и без бекови и крила !? :eek:

И најдобрите да ги имаш не смееш со таква формација да излезеш. Десет пати е полесно да ги пробиеш преку крило него со тристадваесеишес паса по средина, па ај ако пројде топката меѓу нозе некому ќе се створи шаса за гол. Почетничка грешка.

Откако влезе Алвес одма се смени играта, одма Барса стана поопасна. Многу важен играч е Алвес за нив, премногу. Па уште кога ќе ми текне дека „случајно“ влезе, т.е. принудно место Пике... Пеп ар ју факинг кидинг ми !?

Другите измени му беа... Кеита место Фабре кога му треба предност !? :pos:

Кој к*р Куенка и Мишел Тело !? Јас се расправав тогаш со каталонциве дека Педро е просечен играч, и уште стојам на тоа, али мораше да добие предност пред овие двајца, бар само заради искуството.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
После ова Абрамович ако фрли пари на некој менаџер летово ќе испадне будала најголема.
Коментаторов нешто спомна дека Пеп летово ќе се преселел на Стемфорд Бриџ во Челзи.... После оваа мајсторија на Ди Матео треба да е луд Абрамович да го отпушти него и да го земе Пеп :icon_lol:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Филе ме блокира после поразот у саботата и тоа за едно обично прашање зошто Роналдо неможе да биде подобар од Меси (заради тоа што го имаше пишано).
Штета, можеби не требаше да избрзувам тогаш, баш сакав да видим што има да каже сега :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom