Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665

--- надополнето: 23 април 2012 во 22:00 ---
Fudbaleri Intera govorili su veoma pohvalno o bivšem treneru Žozeu Murinju, a Dejana Stankovića Portugalac je impresionirao za samo pet minuta.
”Još se sećam prvog govora koji je Morinjo održao u svlačionici. Posle samo pet minuta bio sam spreman da pokorim svet za njega. U svojoj 30. godini od njega sam naučio neke stvari za koje sam mislio da ih već znam”, rekao je Stanković u dokumentarcu koji je snimila američka televizija ESPN.
Njegov saigrač Marko Materaci kazao je da je Murinjo igrače tretirao kao “braću i sinove”.
Kapiten Intera Havijer Zaneti sadašnjeg trenera Real Madrida opisao je kao “jakog i tvrdoglavog čoveka”.
“Kada smo se opraštali, osetio sam veliku tugu. Bilo je bolno gledati kako odlazi jer je on bio lider naše velike ‘porodice’. Bili smo spremni da uradimo sve za njega”, rekao je Zaneti.
Murinjo je trenirao Inter od 2008. do 2010. godine, a za to vreme osvojio je dva prvenstva Italije, jedan kup i Ligu šampiona.
--- надополнето: 23 април 2012 во 22:03 ---

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.170
Според Газета и Скај повторно ке играме 4-2-3-1:

---------------Цезар---------------
Маикон--Лусио--Ранокиа--Јуто
-----Станкович--Камбијасо-----
-----Оби---Алварез--Зарате----
----------Милито----------

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.545
Поени од реакции
4.440
Според Газета и Скај повторно ке играме 4-2-3-1:

---------------Цезар---------------
Маикон--Лусио--Ранокиа--Јуто
-----Станкович--Камбијасо-----
-----Оби---Алварез--Зарате----
----------Милито----------
Поли/Гуарин на местото на Станковиќ и газеме

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.170
Поли и Гуарин можат вода да му носат на Камби, за да си ја освежува ќељавицата.
Сезонава успех е кога Камбијасо ке одигра просечен натпревар.
Поли многу добро ја искористи шансата и заслужува место пред Камбијасо и Станкович. За Гуарин не знам, беше најавен како големо засилување, замена за Мота но не добива шанса да покаже дали вреди...

D

draft

Гостин
Сезонава успех е кога Камбијасо ке одигра просечен натпревар.
Поли многу добро ја искористи шансата и заслужува место пред Камбијасо и Станкович. За Гуарин не знам, беше најавен како големо засилување, замена за Мота но не добива шанса да покаже дали вреди...
По доаѓањево на Страма, срамота е да речеш дека Камбијасо одиграл просечен натпревар.
А за Поли, не гледам ништо спектакуларно во него, според мене е префорсиран. Би го ставил Оби пред Поли any day of the week. Ама како што гледам, многу луѓе не го делат моево мислење, изгледа сум грешка. Ќе покаже времето... :D

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.170
По доаѓањево на Страма, срамота е да речеш дека Камбијасо одиграл просечен натпревар.
А за Поли, не гледам ништо спектакуларно во него, според мене е префорсиран. Би го ставил Оби пред Поли any day of the week. Ама како што гледам, многу луѓе не го делат моево мислење, изгледа сум грешка. Ќе покаже времето... :D
За Оби се сложувам, универзален играч и многу се очекува од него.
За Камбијасо само види ги отцените за секој натпревар. Подобро е да се даде шанса на некој млад играч а Камбијасо полека да се сели на клупа....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Тоа ја на фејс се распраам со едно другарче, Поли и Гуарин се ротациони фудбалери, значи ако се смета на нив наредна сезона ко некакви феномални засилувања за средина пиши пропало, Камби го иам брането и брането ама од наредна сезона и он ќе е со таков статус, првотимец никако, целосен ремонт треба на средината и треба да се донесат фудбалери кои под дифолт ќе знаеш дека ќе бидат првотимци а не да бидат играчи што би се бореле за прв тим, значи нешто ко Мота што беше, Снајдер и тн и тн.

Условот за да наредна година имаат тим за Скудето ќе е минимум 2ца вакви фудбалери во средина и минимум 2ца у напад, тоа е тоа, Исла сакам ненормално да дојде зашто покрива све на терен освен стоперска позиција и напаѓач, може и во средина да игра, значи вистинско богатство ќе е овој играч ако го донесат, затоа и не сакам Маикон да се продава, Снајдер ете ти го за пари, плус и Пацини, Пандев.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Јас се плашам да дознаам кое џуџе сум на Фејсбук, да не ми испадне Меси дека сум. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom