NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Пол е дефинитивно плеј број 1 ова година и нема шо да се дискутира тука. Е сеа за втор е добра битка помеѓу Роуз, Дерон, Неш, Вестбрук, Паркер и Рондо.

Ги смена Клиперси скрос од корен. Од еден од најслабите тимови во НБА и тим исмејуван од сите, Клиперси се на пола победа до Лејкерси за трето место и пацифичката титула.
Па кој било од горенаведените, да отидеа во Клиперси ќе го сменеа тимот од корен.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Па кој било од горенаведените, да отидеа во Клиперси ќе го сменеа тимот од корен.
Не би рекол

Од ова група Пол и Дерон се најкомплетни играчи, ама Дерон е во лоша форма и го мачат повредите. Неш е одличен за годините, ама на Клиперси му требаше некој кој знај да игра дефанзива и да ти носи по 20-30 поени утакмица. Неш не е таков. Роуз и него го мачат повредите ама и да не го мачеа, тој заедно со Вестбрук ти се комбо-бекови кои прво гледат да погодат отколку да проиграт некого. Грифин топка не би фатил.
Е сеа останват Рондо и Паркер. Паркер мислам дека е најслабиот од групата ама има можи најдобра сезона според мене најмногу заради Поп и неговиот офанзивен систем што го прави незапирлив. Рондо и тој нема комплетна игра пред се во нападот каде што шутот му е доста лош и единствено дава поени со пенетрирање под кошот.
А и да ќе забораев, Пол ти е еден од најклучните играчи во НБА.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Пол е дефинитивно плеј број 1 ова година и нема шо да се дискутира тука. Е сеа за втор е добра битка помеѓу Роуз, Дерон, Неш, Вестбрук, Паркер и Рондо.

Ги смена Клиперси скрос од корен. Од еден од најслабите тимови во НБА и тим исмејуван од сите, Клиперси се на пола победа до Лејкерси за трето место и пацифичката титула.
:) ne bi rekol bas... od ovie Rondo definitifno nema konkurencija.... :) pa posle drugite.... :) inace sva sreka rouz bese povreden cela sezona skoro inace ke nemase bolje plej ni sezonava vo nba ;)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Епа оди одбери еден плеј да те видам... :D

Него, иако од плејовиве миленик ми е Дерон, сепак КП3 мислам дека е правиот избор сезонава...ах Штерни, Штерни...

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
момци што се деси со говедово артест јадеше некој бан или се извлече ?

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

Според мене сезонава Пол и Рондо сезонава отскокнуваат убедливо пред сите други,мене повеќе ми се свиѓа играта на Рондо ама тоа е ствар на вкус,а Роуз не изигра ништо сезонава повредите го направија своето,другиве се далеку под наведените двајца .

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Според мене сезонава Пол и Рондо сезонава отскокнуваат убедливо пред сите други,мене повеќе ми се свиѓа играта на Рондо ама тоа е ствар на вкус,а Роуз не изигра ништо сезонава повредите го направија своето,другиве се далеку под наведените двајца .
Не зезајте, јас тука и Паркер го ставам со нив. Види просек на минути на Данкан и види им позиција на табелата. Оваа му е најдобра сезона до сега. Ги разигрува и Грин и Ленард а се гледа дека им е лидер во тимот.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Па добро прошол можеше до крај на сезона да добие суспензија

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Бостон - Мајами само Пол Пирс игра ,сите одмараат ебате...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
“Metta has for the most part been a model citizen both on and off the court since joining the Lakers. Still, his most recent lapse in judgement is not to be condoned or accepted. His actions could have seriously injured another player, and his absence during this suspension will hurt our team as well. While we accept the league’s decision, we will be supportive of Metta and try to help him be more professional on the court.

Фер изјава на Лејкерс, да беа Реал со Пепе сеа ќе се бунеа и ќе бараа поништување на казната. :)

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Ме разочарува натпреварпв мајами бостон.. Идам да спијам не вреди да се гледа..

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
ај на спање, жими утакмицата

Kajgana Shop

На врв Bottom