NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Петар сигурно му се имат измешано работите, освен онај мал 'trash-talk' шо го имаше со Коби пред некоја недела, ништо друго провокатино нема направено, еден од најсмирените играчи во нба

Иначе дај сменете тема, еве на пример можи да кажите кој мислите дека треба да ги освои поважните награди ова сезона

MVP - Lebron
ROY - Irving
COY - Popovich
6th man - Harden
DPOY - Chandler
MIP - Lin, Ilyasova ili Pekovic

All NBA 1st team: Paul / Kobe / James / Durant / Howard
All NBA 2nd team: Parker / Wade / Melo / Griffin / Bynum
All NBA 3rd team: Rondo / Westbrook / Gay / Dirk / Chandler

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
MIP- Pekovic дефинитивно.Колку само придонес има на минесота.Лом правеа заедно со Лав и Рубио.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
MVP - LeBron James
ROY - Ricky Rubio
COY - Tom Tibodeau
6th man - James Harden
DPOY - Tyson Chandler
MIP - Derrick Rose :icon_lol:

PG: Rajon Rondo
SG: Kobe Bryant
SF: LeBron James
PF: Kevin Durant
C: Dwight Howard

Член од
11 март 2008
Мислења
144
Поени од реакции
60
А Артест порано во натпреваро кога доби удар во носо, дали ударо беше од Харден или од некој друг ?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Имаше мала провокација од Харден, влезе во неговото движење со намера да го испровоцира, имаше голем простор да го заобиколи но ова не е ниту прв ниту последен пат да се деси вакво нешто, редовно сум приметувал вакви ситни провокации ама за таков удар нема никакво оправдување зашто можеше да има и сериозни последици врз Харден зашто таа набилдана рака така да те удри не е мала работа.
Мислам дека има нови правила сега во НБА кога станува збор за потрес мозок. Незнам дали ќе стигне да игра од прва утакмица Харден. А ако се паѓаше на секоја провокација до сега Гарнет ќе го утепаа. Он може и најголем провокатор е во НБА.

L

Löwe

Гостин
Мислам дека има нови правила сега во НБА кога станува збор за потрес мозок. Незнам дали ќе стигне да игра од прва утакмица Харден. А ако се паѓаше на секоја провокација до сега Гарнет ќе го утепаа. Он може и најголем провокатор е во НБА.
Абе да ама на Артест толку му треба, со 3 штици е.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Е тоа сакам да го видим да му покаже кај му е местото затоа што е најголемо ѓубре од играч не пропушта шанса да испровоцира

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Абе да ама на Артест толку му треба, со 3 штици е.
Абе ако му е толку паметот што бара тука? Нека си го приберат или у ментална болница или нека иде ММА таму и така имаше дадено изјава дека сака после да продужи у тие кругови. Многу ми е криво за Харден, мислам дека ќе пропушти повеќе утакмици.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Е тоа сакам да го видим да му покаже кај му е местото затоа што е најголемо ѓубре од играч не пропушта шанса да испровоцира
гледа се дека не го вадиш гарнет од уста. каков таков провокатор, мора да имаш респект за него како играч прво. веќе спомнав дека е можеби најдоброто крило во историјата на НБА, ама со оглед на твојот пост, или си почнал да следиш НБА од скоро време, или пак си уште у пубертет
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:36 ---
инаку еве мое мислење:

MVP - Lebron James
ROY - Klay Thompson
COY - Greg Popovich
6th man - James Harden
DPOY - Tyson Chandler
MIP - Ersan Ilyasova

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
гледа се дека не го вадиш гарнет од уста. каков таков провокатор, мора да имаш респект за него како играч прво. веќе спомнав дека е можеби најдоброто крило во историјата на НБА, ама со оглед на твојот пост, или си почнал да следиш НБА од скоро време, или пак си уште у пубертет
Абе дете можеш слободно чичко да ме викаш не се секирај ти не пратим нба од сега а дека е гарнет најдоброто крило не сум сигурен баш ко ти што не ги вадиш лејкерси од уста така и ја имам право да си го кажем мислењето и седим до тоа секако е добар играч ама понашањето на терен му е катастрофа

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Абе дете можеш слободно чичко да ме викаш не се секирај ти не пратим нба од сега а дека е гарнет најдоброто крило не сум сигурен баш ко ти што не ги вадиш лејкерси од уста така и ја имам право да си го кажем мислењето и седим до тоа секако е добар играч ама понашањето на терен му е катастрофа
Intensity ??? си слушнал за тој збор ?? ваљда не, или пак во превод не знаеш што значи
важи бе дете...ахм чичко

Kajgana Shop

На врв Bottom