UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Ти бе стварно си очај невиден...

Уште еден неверник! Крал Золтан брат... :cautious: :X3: :X3: Нееееее... must... contain myself... не можам... веќе...

Озбилно, тоа што некои не ја скопчаа заебанцијата значи дека во темава до сега се имаат појавено премногу забегани муабети.

П.С: И тоа дека никој не знае дека Золтан не бил прв крал на Унгарија :icon_lol:

Уште еден неверник! Крал Золтан брат... :cautious: :X3: :X3: Нееееее... must... contain myself... не можам... веќе...

Озбилно, тоа што некои не ја скопчаа заебанцијата значи дека во темава до сега се имаат појавено премногу забегани муабети.

П.С: И тоа дека никој не знае дека Золтан не бил прв крал на Унгарија :icon_lol:
Ај ај смеј се ти ама ќе те видам во Среда кога унгарецот ќе ви даде 2 црвени по историска основа...

Некој од Реал или Барса ќе испадне, кој ќе биде ќе видиме после среда.. такво чуство имам!

Eпа не приметив дека се заебаваш а после видов и зашто се зафркаваш .. Извини за изјавата моја

Eпа не приметив дека се заебаваш а после видов и зашто се зафркаваш .. Извини за изјавата моја

OК е, не е тоа проблемот, али тоа е знак дека има некои кои ставрно може да го свртат овој муабет (сериозно) што значи темава станала очај невиден :facepalm:

Не викам дека не може судија да заебе цел натпревар - ите како може ама доста со теории на заговор аман веќе ко 90% од луѓево да не имаат изглеано еден натпревар асално во ЛШ него цело време само телетекст и лајвскор за резултати да им е пуштен и саде се коваат некои луди заговори.

И мене ме плаши тоа што ЕлКласико финале има многу поголем драж од финале со Баерн и Челзи па тоа може да влијае на некоја тесна судиска одлука, ме плаши и тоа да не добие Реал некој пенал како тие два што не беа досудени во Минхен (што беа реално 50-50 ситиуции кои понекогаш се судат за домаќинот а понекогаш не...) ама ај да не забегуваме со тупи secret society муабети.

Дечки, да не имате линк за тоа како стојат работите околу 4-те екипи за пласирање во ЛШ помеѓу Италија и Германија? ... да видам баш колку бегаат герамнциве.

Дечки, да не имате линк за тоа како стојат работите околу 4-те екипи за пласирање во ЛШ помеѓу Италија и Германија? ... да видам баш колку бегаат герамнциве.

Лулз... мноооооогу :pos:

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2012.html

Far.jpg

Италија нема никакви шанси да ги помине Германија минимум во наредните 2,3 години дури и да праи по 4 поени по сезона више а Португалија има шанси да ја помине Италија ма да од 4 до 6 место исто се местата за во ЛШ и ЛЕ. Оваа сезона БЛ има околу 3.6 поени више оваа разлика може и да се зголеми доколку Баерн иде во финале

Barcelona vs Chelsea FACTS:The teams have met 11 times in UEFA competition;Chelsea have 4 wins,3 defeats,4 draws.
Barcelona's home record against Chelsea is Won 2 Draw 3 Lost 0 but Chelsea have drawn on the last 3 visits.
Chelsea's record away to La Liga opposition is Won 3 Draw 5 Lost 5.
Chelsea's full record against Spanish clubs is Won 14 Draw 10 Lost 6.
Barcelona have won 2 and lost 4 semi-finals against English teams.
Chelsea have won 9 of the 13 UEFA competition ties in which they recorded a home 1st-leg victory.

“For the sake of the game and for football in general, I hope Barcelona win in the Nou Camp. I love teams who attack. Chelsea did nothing but defend with nine players and kept lots of players in the middle of the park. But this tie could have been over by now. I expected Chelsea to lose by a big figure. And it could still have been 5-1 to Barca at the end. Chelsea had just one shot at goal – and they scored.”
– Retired United keeper Edwin Van der Sar

Ау темава има да ја усијаме до почетокот на натпреварот :)

Come on Chelsea!

Ди Матео ке си кулира како на сликава само да постигнеме ЕДЕН гол. После лесно ке е, паркираме 2 двокатни автобуси (од тие лондонските) пред голот на Чех па нека дадат 3 гола да ги видам

:cool::cool:

524023_338485019552445_166850193382596_885284_1882925732_n.jpg

Е сеа,најбитната работа е да се постигне гол.Со господ напред !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom