UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ти бе стварно си очај невиден...
Уште еден неверник! Крал Золтан брат... :cautious: :X3: :X3: Нееееее... must... contain myself... не можам... веќе...

Озбилно, тоа што некои не ја скопчаа заебанцијата значи дека во темава до сега се имаат појавено премногу забегани муабети.

П.С: И тоа дека никој не знае дека Золтан не бил прв крал на Унгарија :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Уште еден неверник! Крал Золтан брат... :cautious: :X3: :X3: Нееееее... must... contain myself... не можам... веќе...

Озбилно, тоа што некои не ја скопчаа заебанцијата значи дека во темава до сега се имаат појавено премногу забегани муабети.

П.С: И тоа дека никој не знае дека Золтан не бил прв крал на Унгарија :icon_lol:
Ај ај смеј се ти ама ќе те видам во Среда кога унгарецот ќе ви даде 2 црвени по историска основа...

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.118
Поени од реакции
25.180
Некој од Реал или Барса ќе испадне, кој ќе биде ќе видиме после среда.. такво чуство имам!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916

Eпа не приметив дека се заебаваш а после видов и зашто се зафркаваш .. Извини за изјавата моја

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Eпа не приметив дека се заебаваш а после видов и зашто се зафркаваш .. Извини за изјавата моја
OК е, не е тоа проблемот, али тоа е знак дека има некои кои ставрно може да го свртат овој муабет (сериозно) што значи темава станала очај невиден :facepalm:

Не викам дека не може судија да заебе цел натпревар - ите како може ама доста со теории на заговор аман веќе ко 90% од луѓево да не имаат изглеано еден натпревар асално во ЛШ него цело време само телетекст и лајвскор за резултати да им е пуштен и саде се коваат некои луди заговори.

И мене ме плаши тоа што ЕлКласико финале има многу поголем драж од финале со Баерн и Челзи па тоа може да влијае на некоја тесна судиска одлука, ме плаши и тоа да не добие Реал некој пенал како тие два што не беа досудени во Минхен (што беа реално 50-50 ситиуции кои понекогаш се судат за домаќинот а понекогаш не...) ама ај да не забегуваме со тупи secret society муабети.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Дечки, да не имате линк за тоа како стојат работите околу 4-те екипи за пласирање во ЛШ помеѓу Италија и Германија? ... да видам баш колку бегаат герамнциве.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Италија нема никакви шанси да ги помине Германија минимум во наредните 2,3 години дури и да праи по 4 поени по сезона више а Португалија има шанси да ја помине Италија ма да од 4 до 6 место исто се местата за во ЛШ и ЛЕ. Оваа сезона БЛ има околу 3.6 поени више оваа разлика може и да се зголеми доколку Баерн иде во финале

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Barcelona vs Chelsea FACTS:The teams have met 11 times in UEFA competition;Chelsea have 4 wins,3 defeats,4 draws.
Barcelona's home record against Chelsea is Won 2 Draw 3 Lost 0 but Chelsea have drawn on the last 3 visits.
Chelsea's record away to La Liga opposition is Won 3 Draw 5 Lost 5.
Chelsea's full record against Spanish clubs is Won 14 Draw 10 Lost 6.
Barcelona have won 2 and lost 4 semi-finals against English teams.
Chelsea have won 9 of the 13 UEFA competition ties in which they recorded a home 1st-leg victory.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
“For the sake of the game and for football in general, I hope Barcelona win in the Nou Camp. I love teams who attack. Chelsea did nothing but defend with nine players and kept lots of players in the middle of the park. But this tie could have been over by now. I expected Chelsea to lose by a big figure. And it could still have been 5-1 to Barca at the end. Chelsea had just one shot at goal – and they scored.”
– Retired United keeper Edwin Van der Sar

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ау темава има да ја усијаме до почетокот на натпреварот :)

Come on Chelsea!

KTBFFH

Schutzstaffel SS
Член од
19 август 2009
Мислења
137
Поени од реакции
269
Ди Матео ке си кулира како на сликава само да постигнеме ЕДЕН гол. После лесно ке е, паркираме 2 двокатни автобуси (од тие лондонските) пред голот на Чех па нека дадат 3 гола да ги видам

:cool::cool:

Е сеа,најбитната работа е да се постигне гол.Со господ напред !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom