Добар сон, 8 саати?Нешто за...ептен ептеееен, темни подочници.. :/
Спијам ненормално, повеќе од 12 саати. Пробав со ладни лажици и ладни кесички чај да ставам. И пак ништо..Добар сон, 8 саати?
http://www.care2.com/greenliving/natural-remedies-for-under-eye-bags-and-circles.html види тука има некои советиСпијам ненормално, повеќе од 12 саати. Пробав со ладни лажици и ладни кесички чај да ставам. И пак ништо..
Налгесин Форте из да шит Ептен добро средуваат болки, а не се тешки за желудник.http://www.care2.com/greenliving/natural-remedies-for-under-eye-bags-and-circles.html види тука има некои совети
Нешто освен аналгин за ублажување на телесни болки од пад? Не можам да се мрднам :/ Само Вентор не.
Како не можеш да се мрднеш?Не можам да се мрднам :/
од што боли така е зборот деКако не можеш да се мрднеш?
Си реков, овој буквално да не се укочил, а бара помш на форумод што боли така е зборот де
Ех иста мака имам.Користев едни капки ама им го заборавив името.Ќе одиш на офталмолог ќе си ја кажеш маката,ќе ти ги препишат.Имам алергија (на пролет) па ми се зацрвенуваат очите од време на време и ме чешаат. За носот ставам спреј Тафен. Кои капки за очи се најефикасни за алергиски реакции?
хаха немам време, иначе знам дека најпаметна варијанта е да посетам доктор.. мислев тука некој да ми кажешеЕх иста мака имам.Користев едни капки ама им го заборавив името.Ќе одиш на офталмолог ќе си ја кажеш маката,ќе ти ги препишат.
И да ти каже,нема да можеш да ги земеш приватнохаха немам време, иначе знам дека најпаметна варијанта е да посетам доктор.. мислев тука некој да ми кажеше
MAXIDEX 0,1 (дексаметазон)Имам алергија (на пролет) па ми се зацрвенуваат очите од време на време и ме чешаат. За носот ставам спреј Тафен. Кои капки за очи се најефикасни за алергиски реакции?
Немој одма со дексаMAXIDEX 0,1 (дексаметазон)
S. 3 х 1
(не го користи повеќе од две недели)
Патанол се одлични, скапички се, ама вредат.Имам алергија (на пролет) па ми се зацрвенуваат очите од време на време и ме чешаат. За носот ставам спреј Тафен. Кои капки за очи се најефикасни за алергиски реакции?
Праша за најефикасниНемој одма со декса
Патанол се одлични, скапички се, ама вредат.