Препораки за игри

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Предлог за игра?! каква било
http://store.steampowered.com/app/107900 War Inc. Battlezone Free to Play
--- надополнето: 23 април 2012 во 00:04 ---
исто бесплатни а добри мултиплеер ги имаш Blacklight: Retribution, Tribes Ascend и Super Monday Night Combat
--- надополнето: 23 април 2012 во 00:05 ---
За сечиј вкус :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.989
Поени од реакции
7.131
Пробај со At a distance. Игра за двајца играчи на два компјутери каде и двајцата се физички еден до друг и слободно можат да го гледаат екранот на другиот играч.
И ако бидни нешто и ако сакаш раскажи ни што се случило. Ме интересираат реакциите на играва.
Не бе, шо знам...ја спуштив ама не ми е инсталирана. Нешто поедноставно, поинтересно, ќе ја малтретирам сега сестра ми за стратегии, седење еден до друг...нешто што ќе може да се игра од две различни соби на пример, со возење, на пример...?

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Некој предлог за игра налик на Devil may cry, нешто со мечеви да биди.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Не бе, шо знам...ја спуштив ама не ми е инсталирана. Нешто поедноставно, поинтересно, ќе ја малтретирам сега сестра ми за стратегии, седење еден до друг...нешто што ќе може да се игра од две различни соби на пример, со возење, на пример...?
Не е стратегија, сложувалка е. Џоа портал.
Финтата е што бара голема соработка меѓу двата играчи па затоа тие треба да бидат блиски, не мора ти буквално да гледаш во туѓиот монитор.

Значи ја пуштат играва, „левиот мозок“ е мрежниот хост (ако ти рипни windows firewall, дозволи ја играта). На другиот компјутер се избира „десен мозок“ и ја пишуваш IP-адресата од левиот (знаеш како оди тоа, 192.168.1.xxx) и играте едно 2 саати и тоа е.

А друго нешто за неколку компјутери... имам предлог за игри за двајца играчи на еден компјутер. А имам и за два само се пукачки или стратешки кои незнам колку ќе и одговараат на сестра ти.
--- надополнето: 23 април 2012 во 16:38 ---
Два збора што се читаат како еден. Zeno clash

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Дефинитивно Darksides,нешто понов наслов ти е Blades of Time,а исто и Mount and Blade,Ninja Blade,Prince of Persia сите делови али моја препорака 2 и 3 се најјачи,а мислам чим ти се допага DMC мислам дека и ова ке ти се свиѓа не баш со мечови али
Мотни само една минута :)

Член од
24 август 2008
Мислења
238
Поени од реакции
133
Ќе ви предложам еден одличен онлајн менаџер , кој го задржува вниманието . Го играм веке околу 2-3 години и има доста Македонци исто така забава дружење и адреналин . Во интерес за подобра репрезентација , доминантни мк екипи во евро купови и да искубам некој бакшиш ПРО ден ви го рекламирам Трофи Менаџер .
http://trophymanager.com

P.S. Една од ретките онлајн игри каде го немаме грдото зборче пред името на репрезентацијата

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ќе ве блокнам и јас од тема ако продолжите вака еи! :)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Само што го видов трејлерот, одма ја симнав играта и ја поминав првата епизода. Одлично игриче, доказ дека не мора спектакуларан графика и којзнае какви ефекти за добра игра.
Ми се допаѓа и епизодниот пристап, исто ми се допадна тоа и во Alan Wake. Само што тука треба да чекаме оти секоја епизода е нова игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom