S
Shellshock nam67
Гостин
Doom 3Предлог за игра?! каква било
deep space 1
Doom 3Предлог за игра?! каква било
>И таа самата не знае... .
da de.. i jas neznam. problem!? ://И таа самата не знае .
http://store.steampowered.com/app/107900 War Inc. Battlezone Free to PlayПредлог за игра?! каква било
исто бесплатни а добри мултиплеер ги имаш Blacklight: Retribution, Tribes Ascend и Super Monday Night Combat
Предлог за игра?! каква било
Таманка за тепање време
Не бе, шо знам...ја спуштив ама не ми е инсталирана. Нешто поедноставно, поинтересно, ќе ја малтретирам сега сестра ми за стратегии, седење еден до друг...нешто што ќе може да се игра од две различни соби на пример, со возење, на пример...?Пробај со At a distance. Игра за двајца играчи на два компјутери каде и двајцата се физички еден до друг и слободно можат да го гледаат екранот на другиот играч.
И ако бидни нешто и ако сакаш раскажи ни што се случило. Ме интересираат реакциите на играва.
Не е стратегија, сложувалка е. Џоа портал.Не бе, шо знам...ја спуштив ама не ми е инсталирана. Нешто поедноставно, поинтересно, ќе ја малтретирам сега сестра ми за стратегии, седење еден до друг...нешто што ќе може да се игра од две различни соби на пример, со возење, на пример...?
Два збора што се читаат како еден. Zeno clashНекој предлог за игра налик на Devil may cry, нешто со мечеви да биди.
Darksiders, пекол игра!Некој предлог за игра налик на Devil may cry, нешто со мечеви да биди.
Дефинитивно Darksides,нешто понов наслов ти е Blades of Time,а исто и Mount and Blade,Ninja Blade,Prince of Persia сите делови али моја препорака 2 и 3 се најјачи,а мислам чим ти се допага DMC мислам дека и ова ке ти се свиѓа не баш со мечови алиНекој предлог за игра налик на Devil may cry, нешто со мечеви да биди.
Си го блокнал NooroticAm I missing something here?
Само што го видов трејлерот, одма ја симнав играта и ја поминав првата епизода. Одлично игриче, доказ дека не мора спектакуларан графика и којзнае какви ефекти за добра игра.