Формула 1 - сезона 2012

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Вебер е дури подобар возач од Фетел само што на Вебер му се врзани рацете поради тоа што Фетел е младата звезда и башка Германец 100 пати по маркетиншки исплатливо.
Вебер ке беше шампион да не му дадеа од Ред Бул погрешна стратегија 2010 година,финалето во Абу Даби.
Башка како го помина мерачки Фетел последните кругови за четврто место во Кина:)
Утре Фетел нема да тепа можда ке завшри на подиум но Хамилтон ке го изеде уште на стартот :)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.680
Ќе видимо што ќе каже утре трката
И да, не сум фан на Фетел што го браним толку :)

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Не зезајте бе.Хамилтон ако не вози агресивно џабе вози.Негов стил е таков.
Според мене најдобриот шофер е Алонсо.
А Фетел е сеуште млад и треба да му се даде шанса да стекне искуство и да се подобри.

Q

qazwsxedc

Гостин
Не зезајте бе.Хамилтон ако не вози агресивно џабе вози.Негов стил е таков.
Според мене најдобриот шофер е Алонсо.
А Фетел е сеуште млад и треба да му се даде шанса да стекне искуство и да се подобри.
потполно се согласувам со тебе:)

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Далеку од тоа дека Фетел е просечен возач ..добар е добар , меѓутоа му треба уште многу да ги достигне Алонсо..и Батон ...моментално двајцата најдобри според мене ..
За трката утре ..нека биде фетел победник..уште толку да се ископлицираат работите :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Далеку од тоа дека Фетел е просечен возач ..добар е добар , меѓутоа му треба уште многу да ги достигне Алонсо..и Батон ...моментално двајцата најдобри според мене ..
За трката утре ..нека биде фетел победник..уште толку да се ископлицираат работите :)
Поинтересно ке биде Вебер ако тепа,а Фетел DNF.
Да се удри во краставицата пак:pos:

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
честички до Петел за полот и се надевам дека тој или Вебер ќе победи а можи и неој друг кој нема досега победено (кога не можат овие црвените) и да имаме различни победници на сите 4 трки се дури Ферари не го средат карот а и овие со хромираниот болид да не забегаат со поените
и кога немаме шанси за конструкторска оти столица е слаб возач (не дека бил некогаш екстра возач) ама сега е тапа а ми е еден од најомилените возачи, ќе навивам сакам не сакам за веѓичот да освој титула и да сиби мајката и да го ослободи местото за Перез (за кој прочитав негде дека е новиот Сена)
и плус е од академијата на Ферари
се виде уште лани дека е добар и агресивен возач и замислете Заубер вози а има 22 поени а Масата со Ферари зиро ццц

и големо лајк за емтиви со новиот и стручен коментатор и нормално и за емисијата пред трката

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Прво да ги пофалам коментаторите. По подолго време МТВ заслужуваат пофалби. (y)

Второ, одлична трка и слободно можам да кажам дека сезонава е толку израмнета што има потенцијал да биде една од најдобрите во историјата :cuc:

Q

qazwsxedc

Гостин
интересна трка,многу претекнувања,хамилтон,алонсо и маса цело време беа еден позади друг,а за тој розберг смрта казна му ебам дебилот глуп.:mad:

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Сезонава е стварно добра, немам зборови. Нема шанси да предвидиш кој ќе победи, многу претекнувања и тоа е што го бараме ние гледачите. Честитки до Vettel

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Честитки до Петел добра константна трка само од пол позиција знае да тепа да му еам.
Кими како го бркаше јакоо,за малце ке го изедеше но во пит стоп побрзи беа механичарите на Ред Бул и тука изгуби многу.Ферари се надевам до Шпанија ке извадат некој нови компоненти и ке бидат по компететивни.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.329
Поени од реакции
5.374
Баш ме изненади Раиконен а посебно Гросжан. Жал ми е за Батон што не успеа да заврши на 2 круга до крајот на трката.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Две работи !

1. Лотус се :нинџ:

2. Мора да летаат тешнолошки вишоци во МекЛарен. :mad::mad:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Честитки за петело, ултра солидно издание на Кими. Мерцедесите ме разочараа, ама тоа е. Ќе гледаме интересна сезона.

Околу коментаторското дуо:
позитивни страни
- квалитетот на преносот значително е подобрен, секоја чест

негативни страни
- не ми е јасно зошто ги покажуваат во кадар. Нити сакам да ги гледам, нити ми треба да ги гледм. Особено не во трка.
- некако и двата се ко изгубени. Се прекинуваат меѓусебно со различни муабети. Можда неискуството си го прај своето

Конкретно за новиот:
- доста е солиден, ама е далеку од моите очекувања, барем според она шо D-r-ot ми го пласираше некоја страна поназад. Се гледа дека има познавање, ама тешко му оди изразувањето. Особено голема замерка на Скопско-Српскио речник. Ма нисмо бре ми срби јеботе... те туриле на телевизија, причај ко шо треба. Ако ти требаат лекции по дикција и литературен македонски, нека ти платат од МТВ...

Очигледно појма немаш кој е Коки, али еве, за некој ден ќе имаш прилика да го слушнеш. Не е за 2 недели, викендов е трката.
Tи беше тој шо го споредваше батката со Блажичко?
Но комент..

Kajgana Shop

На врв Bottom