NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Да ова е срамота ама и тој вашиот кевин гарнет не е ништо поарен
Срамота е да го споредиш Артест со Гарнет.Најдобриот крилен центар во историјата на нба.Можеби знае некогаш да провоцира али најди ми клип каде направено нешто вакво..

Член од
24 декември 2011
Мислења
19
Поени од реакции
18
Значи Харден може да се рече дека и лесно помина. Во тој предел се наоѓа артерија која пупма крв до мозокот. Ако ја погодеше неа, лесно можеше Харден да се најде без свест.

Незнам уште колку пати треба ова да се случи за да се реагира псотрого, немуе првпат, а нема да биде и последен
Многу подмолно го мава додека се радува, а псоле веднаш зема став како да се наоѓа во WWE.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
добро ти свесен ли си каква споредба правеш :facepalm:
споредуваш легенда, Hall Of Fame, можеби најдоброто крило во историјата на НБА со еден обичен копиљ, кој мисли дека се наоѓа во бокс ринг

требаше Бен Валас да му ја разнесе главата пред некоја година
Ја само реков дека и тој е склон кон вакви потези а валас дека може да ми ја скрши главата чисто сумњам овја ти нај голем дивјак у нба

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Апчињата заборајл да ги земи пред утакмица. Јебига се заборава.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Ја само реков дека и тој е склон кон вакви потези а валас дека може да ми ја скрши главата чисто сумњам овја ти нај голем дивјак у нба
:facepalm::facepalm:
најди ми нешто вакво да е направил гарнет, а да не думаме па кога почна да се тепа со фановите на Детроит :tapp:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Срамота е да го споредиш Артест со Гарнет.Најдобриот крилен центар во историјата на нба.Можеби знае некогаш да провоцира али најди ми клип каде направено нешто вакво..
си слушнал за Malone,Duncan,McHale... ?

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
си слушнал за Malone,Duncan,McHale... ?
не, ќе сакаш да ме упатиш ? секој си има свое мислење и според мене Гарнет е најдобар, мекејл не би го споредил со Данкан,Мелоун или Гарнет не држи вода..

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
требаше да попие техничка коби

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Хаха, Дурант одма му врати на Коби со иста мера:pos:

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
а чек, шо бараше Харден да му влага у фаца на Мета после негово поентирање? Не го оправдувам Мета, али...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Стварно премногу неспортски потег на Светомир. Би требало да добие суспензија до крај на оваа сезона + парична казна.

Еве ако некој не гледаше:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
а чек, шо бараше Харден да му влага у фаца на Мета после негово поентирање? Не го оправдувам Мета, али...
али го оправдуваш. па и да му е рекол нешто Харден, има тука судии, ќе му дадат техничка. не со таков потег, можеше да го онесвести на лице место

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ама моментот кога му објаснува на судијава шо направил.....на Кинг Конг ми личеше:pos:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ќе ги дигне победава Лејкерс ако ја свртат.

Kajgana Shop

На врв Bottom