NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Да ова е срамота ама и тој вашиот кевин гарнет не е ништо поарен
Срамота е да го споредиш Артест со Гарнет.Најдобриот крилен центар во историјата на нба.Можеби знае некогаш да провоцира али најди ми клип каде направено нешто вакво..

Значи Харден може да се рече дека и лесно помина. Во тој предел се наоѓа артерија која пупма крв до мозокот. Ако ја погодеше неа, лесно можеше Харден да се најде без свест.

Незнам уште колку пати треба ова да се случи за да се реагира псотрого, немуе првпат, а нема да биде и последен
Многу подмолно го мава додека се радува, а псоле веднаш зема став како да се наоѓа во WWE.

добро ти свесен ли си каква споредба правеш :facepalm:
споредуваш легенда, Hall Of Fame, можеби најдоброто крило во историјата на НБА со еден обичен копиљ, кој мисли дека се наоѓа во бокс ринг

требаше Бен Валас да му ја разнесе главата пред некоја година
Ја само реков дека и тој е склон кон вакви потези а валас дека може да ми ја скрши главата чисто сумњам овја ти нај голем дивјак у нба

Апчињата заборајл да ги земи пред утакмица. Јебига се заборава.

Ја само реков дека и тој е склон кон вакви потези а валас дека може да ми ја скрши главата чисто сумњам овја ти нај голем дивјак у нба

:facepalm::facepalm:
најди ми нешто вакво да е направил гарнет, а да не думаме па кога почна да се тепа со фановите на Детроит :tapp:

Срамота е да го споредиш Артест со Гарнет.Најдобриот крилен центар во историјата на нба.Можеби знае некогаш да провоцира али најди ми клип каде направено нешто вакво..
си слушнал за Malone,Duncan,McHale... ?

си слушнал за Malone,Duncan,McHale... ?
не, ќе сакаш да ме упатиш ? секој си има свое мислење и според мене Гарнет е најдобар, мекејл не би го споредил со Данкан,Мелоун или Гарнет не држи вода..

требаше да попие техничка коби

Хаха, Дурант одма му врати на Коби со иста мера:pos:

а чек, шо бараше Харден да му влага у фаца на Мета после негово поентирање? Не го оправдувам Мета, али...

Стварно премногу неспортски потег на Светомир. Би требало да добие суспензија до крај на оваа сезона + парична казна.

Еве ако некој не гледаше:

а чек, шо бараше Харден да му влага у фаца на Мета после негово поентирање? Не го оправдувам Мета, али...

али го оправдуваш. па и да му е рекол нешто Харден, има тука судии, ќе му дадат техничка. не со таков потег, можеше да го онесвести на лице место

Ама моментот кога му објаснува на судијава шо направил.....на Кинг Конг ми личеше:pos:

Ќе ги дигне победава Лејкерс ако ја свртат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom