Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид vol. 164....сабота 21.04.2012 - 20 часот

Краен резултат на мечот

• Вкупно гласачи
    269
Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
5-0, 2-6......and a lot of others :)
нах, вториов е п.м.е, пред мурињовата ера... :D

инаку, за следното класико ќе ургирам да нема анкета, оти ќе ми ја крадете финтата... :cautious:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Од кога победивме на анкетава го изедовме. Од сеа Че Гевара ќе ги отвара темите :pos:
Не бе само анкета ќе нема.....или и да има анкета ние за Реал ќе гласаме :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
А за Пепе плукавте коа го згазна Меси. А она шимпанзото Алвес што го згази Роналдо од кога веке му направи фаул ? Двајцата лежат/седат како и да беше и овој у станување го згазна со крампони на тело, близу стомакот. Или не се важи тоа, или не бил Пепе у дуелот па не вреди да се коментира.

R

Rigel Kent

Гостин
Mi licite ko decinjata ednas koga ke pobedat i odma vo oblaci , site najdobri na svet , dusicki ste:icon_lol:
Odma zaboravivte kolku patevte site godini:pos:

B

Beck's

Гостин
Inaku pred natprevarot, igracite na Barce bile ucenuvani od UNICEF za prekin na dogovorot, so jasna poraka konecno da pokazat humanost

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
А за Пепе плукавте коа го згазна Меси. А она шимпанзото Алвес што го згази Роналдо од кога веке му направи фаул ? Двајцата лежат/седат како и да беше и овој у станување го згазна со крампони на тело, близу стомакот. Или не се важи тоа, или не бил Пепе у дуелот па не вреди да се коментира.
Ајде не заебавај и ти, случајно беше тоа од Алвес. Роналдо што се правеше, како да го нападнал со моторна пила е друга работа.

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Патевме 2-3 години = минато свршено неповторливо време.
Туку гледам сте почнале и вие да се навраќате кон минатото, а нас не кудевте што се фаќаме за титулите од минатото :icon_lol:
И да, признавам срам и резил е да изгубиш 5-0, ама уште поголем срам и резил е да ти ја земат титулата во срцето на Каталонија, меѓу стотици илјади напалени каталончиња. Да ти ја земат титула на твој терен, на кој си тврдел дека си непобедлив :lol: Да ти ги земат 3 веќе ,,освоени бода,, оти нели во секоја дискусија си ги засметувавте и тие бодови. Да ти ги урнат соништата дека ќе дојдеш на -1 и ќе чекаш кикс на Реал, а по натпреварот доаѓаш на -7 па ни кикс веќе не те вади од г****та :pos: Да го бараш ,,најдобриот играч на светот,, меѓу тревата на Кампот :lol: а најомразениот фудбалер да ти даде гол за титула, вторпат по ред. На трибините да изведуваш кореографија со мото ,,СМЕ И ЌЕ БИДЕМЕ,, и на крај да излезе дека то се однесува дека си бил и ќе бидеш ВТОР :lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom