Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид vol. 164....сабота 21.04.2012 - 20 часот

Краен резултат на мечот

• Вкупно гласачи
    269
Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
Помогнетеи на виртуелна Македонија во битка со својот најголем непријател грција на www.e-sim.org
За да се регистрирате може да го користите овој линк
http://e-sim.org/lan.2813/
со што би ми помогнале и мене, но и на самите вас добивајки бонус од 2 голд кога ќе стигнете левел 7.
uste da ja pogodese temata i top(y)

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA CALMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Да бе неможело, а како можеше Челси да ја фатам 1у1 со 8 и кусур коефициент?
Х2 некако најверојатно е за играње, реал ќе оди на одбрана и шанси од контра напади.
Шо се занасате, не е и таа барса од пред 2-3 години а не е ни истиот реал.
Неможело а!?

Фала на кладилниците за прекрасните коеф.!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.717
Поени од реакции
22.864
Кореграфијата што беше , Бемве и ќе останеме втори ! Ahahaha
Не, бе. Мерцедес.
И да. За честитки им честитав јас во фан-клубот од поодамна. Честито за титулата уште еднаш.

И сите сте согласни во едно: ова било единственото Ел-Класико во последните неколку години кое заврши во духот на спортот, без инциденти, без тепачки, без неспортски потези. Епа, ова е и единственото Ел Класико во последните години кое заврши со победа на Реал. :D
Коинциденција или не? Кога Барса победи, некој прави тепачки. Кога Реал победи, никој не прави тепачки. :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не, бе. Мерцедес.
И да. За честитки им честитав јас во фан-клубот од поодамна. Честито за титулата уште еднаш.

И сите сте согласни во едно: ова било единственото Ел-Класико во последните неколку години кое заврши во духот на спортот, без инциденти, без тепачки, без неспортски потези. Епа, ова е и единственото Ел Класико во последните години кое заврши со победа на Реал. :D
Коинциденција или не? Кога Барса победи, некој прави тепачки. Кога Реал победи, никој не прави тепачки. :D
коинциденција или не, кога нема судиски грешки, Барса губи...

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
После серија демолирања, конечно и беливе да победат. Честито, сосема заслужено.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Догодина ќе искиксаме уште некоја пред класико да биде поинтересно ... :X3:

Меси не шутнал? Како беше она сликичето на вашиот фан клуб како Меси ги чувал головите за Реал. Сега шутевите ги чува за Челзи. Ај можеби против нив ќе шутне.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom