Фудбалски турнир на фан клубови во Македонија

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Интересна работа, добра ви е идејава. Само немојте да ги ставате фан клуб Реал против фан клуб Барса бидејќи ќе се исколат. xD
тоа ќе биде финалето, ќе наместат Реал vs Барса да биде финалето. Acid ќе биде ко Платини! :D

M

Mario Gómez

Гостин
За да успее еден ваков проект, кој секако е добра идеа, треба солидна организација. Како прво нема официјални фан клубови за сите тимови, што значи нема листи со членови на тие фан клубови, за да се знае кој смее да игра а кој не. Под официјален фан клуб не подразбирам Фан клуб на АЦ Милан на фејсбук, и да дојдат 5 екипи да напраат.

Единствен начин да успее ова е солидна организација, состанок на преставници на официјални фан клубови, листа на членови и потоа се друго... Терени, награди, топки. :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ајде бе одма се откажувате, се сакате некој друг да организира а само неколку души треба да запнат и да бидне. Не е тешко само треба малку воља време и енергија ;).

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Јас реков и претходно имате сите информација. следните 10 дена нека бидат договарања па ке организираме еден состанок по двајца од секој фан клуб. И секој фан клуб ке си преземе обврска да направи барем еден тим, ако има интерес и два.
Јас мислам дека барем 4 фан клуба ке се собереме, Ливерпул, Арсенал ,Манчестер, Баерн, увентус, Интер...за тие знам дека постојат.
Значи имате 10 дена да се организирате на ниво на фан клуб и да ја разглобите идејата. После 10 дена состанок и таму се ке се договори и крај. После тој состанок нема откажување. Јас ке ја истерам оваа идеја па макар пукнал!!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.725
Поени од реакции
11.999
Розо моја како да доживее успех, кога ти си се пријавил, досега за Ливерпул се што си се пријавил не си дошол:)
Овојпат гарантирам дека ке доживее успех, малце организација и сериозност треба, се што не е сериозно у старт ке биде избацено.
Пак нема да успее.....поарно одете играјте си онака како шо си играте во Скопје. Ионака само скопски екипи ќе бидат

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Јас реков и претходно имате сите информација. следните 10 дена нека бидат договарања па ке организираме еден состанок по двајца од секој фан клуб. И секој фан клуб ке си преземе обврска да направи барем еден тим, ако има интерес и два.
Јас мислам дека барем 4 фан клуба ке се собереме, Ливерпул, Арсенал ,Манчестер, Баерн, увентус, Интер...за тие знам дека постојат.
Значи имате 10 дена да се организирате на ниво на фан клуб и да ја разглобите идејата. После 10 дена состанок и таму се ке се договори и крај. После тој состанок нема откажување. Јас ке ја истерам оваа идеја па макар пукнал!!!
Ако мислиш на официјални фан клубови(не од форумов), тогаш кога ќе имаш првични информации и кога ќе ги контактираш останатите, контактерај ме и мене за Интер.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ако мислиш на официјални фан клубови(не од форумов), тогаш кога ќе имаш првични информации и кога ќе ги контактираш останатите, контактерај ме и мене за Интер.
Нормално, организација на ниво на фан клуб од Кајгана тешко иде. Вака сите си се познаваме во сопствен фан клуб и си знаеме горе доле колку е секој сериозен. Ќе ја истуркаме работава немајте гајле Само ми треба почетен фидбек за до прв состанок.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Конечно на некој му текна,супер е ова да се организира:)! Барем да се собереме 8 екипи,значи тоа му доаѓа 1/4 па 1/2 и на крај финале:)

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
фан клубот на Интер вчера организираше турнир во мал фудбал за членовите на групата, организацијата беше успешна.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Мислам лани кога беше од Арсенал организиравме меѓу нас и с собравме 2 екипи, од кои повеќето се членови во фан клубот што значи од Арсенал ќе има деца доволно. Ете го топче ќе договори зошто е во подобар контакт.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Дали некој правел муабет во својот фан клуб.....гледајте некаде до недела да имате веќе издефинирано па да почнеме да договараме термин за состанок. Договорете си се меѓу себе и по двајца претставници од секој фан клувб седнуваме некаде и се договараме.
Теми за мислење....особено битно терен, погоден за луѓе од сите делови на Скопје ....

Член од
4 февруари 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Може, еве јас колку толку успеав за нашите фанови од Интер Клуб Армата да организирам турнир со 4 екипи и сите учесници беа задоволни од организацијата и наградите. Па што се однесува до нас сме за, ние игравме кај Гуц на терен со вештачка трева од полузатворен тип

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Може, еве јас колку толку успеав за нашите фанови од Интер Клуб Армата да организирам турнир со 4 екипи и сите учесници беа задоволни од организацијата и наградите. Па што се однесува до нас сме за, ние игравме кај Гуц на терен со вештачка трева од полузатворен тип
Според ентузијазмот сега за сега Топче, Џену и Консиљере се моите луѓе. Веќе мислам дека можеме да кажеме дека има 4 тима така да ете мини формат за турнир. Викендов ке закажеме состанок за наредна недела.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Среда дали одговара да направиме една собиранка??? Интер, манчестер, Арсенал, Ливерпул....кој друг???

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Правниче јас сега на состанок ќе спомнам за ова и ќе видам колку се заинтересирани

Kajgana Shop

На врв Bottom