Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
20120421dasdasftb_111.jpg

Nos vamos a la Cibeles:D
¡Nos vemos en Cibeles! :D

Хаха овие од ф.к. Баерн ја направија победата на Реал на среќа, 2 гола, и сме го паркирале автобусот. Ах копилиња некои, ќе начекат и они, малце од малце да се игра овоа од денеска не 2 , 5 ќе пијат. Уште си стојам на зборот дека Баерн освен да се шетаат, нема што да бараат во Мадрид.

ФАЛА КУРЦУ. 4 години
Конечно дочекавме. Утре и ја на кратко ќе кажам што мислам за денешнава утакмица. Денес е ден за одмарање и уживање

....и да, НА Арбелоа да му се фатите :ROFLMAO:

некој ја бараше прославата на Мурињо
sv6gc1.gif

meanwhile at Cibeles
580924_443322115685074_117579901592632_1998006_51918425_n.jpg

Честито титула, воедно и победа .... Конечно после 5 години успеавте да ни парирате и со игра и со резултат во меѓусебните дуели ...

zdravo, ako se sekavate jas bev na forumov ednas imav rabota neso mi ispadna i plus ne ja znaev sifrata....

tooooooooooo toaaaaaaaaaaaaaaaaaa CAREVIII neka go jadat farcelonaaaaaaaaaaaa. pretcsustvo, pretcustvoo IMAVVV!!!!!!! gi zgazivme sred nou kamp MOURINHO CARRRRRRRRRRRR kakva FORMACIJA IZVADIIIII!!! uste sum prevozbuden nekoe custvo bombasticno u mene imam!!!

na ronaldo deneska frizurata ne mu bese ic ubava ama nema vrska CAREEEEEEEEEEE!!!!!!! TI NE SI COVEK ti si cvece od covek, sampion!

VIVA I HALA MADRID para sempre porfavorrr!!! HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRIDDD!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom