Формула 1 - сезона 2012

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Имам некое чувство дека некој од новодојдените од А1 ќе коментира со Коки. Алудирам на Драган Николовски :sneaky:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Не верувам, мислам дека ќе се продолжи со Чупевски.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Имам некое чувство дека некој од новодојдените од А1 ќе коментира со Коки. Алудирам на Драган Николовски :sneaky:
Дај боже да биде Николовски,он ке биде достоен коментатор,незнам дали се разбира многу во Ф1 но покрај Коки ке се адаптира и ке коментира тоооп,овој Чупевски многу ми е лабав.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Море гнаси ова редбул само за во квалификации добри времина вада, лани шампион Фетел а во трка ниеднаш не го помина Хамилтон во цела сезона. Шо значи силен болид, и просечен возач...

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Утре ќе биде интересно во секој случај после ваков распоред.Ме разочараа Мерцедес слаба тактика направија денес.И зошто на МТВ немаше ХД ме интересира.Ќе морам да им пишам да средат тоа.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Добар круг на Фетел,не е лош во квалификации али утре на трката ке усере гарант :D

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Од колку е утре трката?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.228
Споменаа дека студиото ќе им биди стационирано на картинг патеката на Спортскиот комплекс Борис Трајковски, ќе видиме како ќе изглеа сето тоа.

Редно беше Фетел да земе пол позиција :)

Член од
27 октомври 2009
Мислења
113
Поени од реакции
30
Море гнаси ова редбул само за во квалификации добри времина вада, лани шампион Фетел а во трка ниеднаш не го помина Хамилтон во цела сезона. Шо значи силен болид, и просечен возач...
Red Bull оваа сезона имаат добар болид? Дај не ме зафркавај. Во споредба со ланскиот болид овој во 2012 е за никаде. А викаш просечен возач, па ете првите трки возачите на Мекларен (поточно Хамилтон, гледам даде пример за него па веројатно за него навиваш) имаа шанса да се докажат и не го направија тоа, освен Батон првата трка и мислам дека повеќе луѓе ќе се сложат дека Мекларен го има најдобриот болид оваа година. А за тоа Фетел дека не е просечен возач го докажува следнава снимка

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.682
Фетел е страшен возач незначи дека ако му е слаб болидот годинава е просечен возач, е сега што има хејтери од ферари и мекларен тоа е друго, а дека годинава мекларен има најспремен болид нема збор тука ! Според сегашното заслужено се на првото место како тим. А Ферари се додека го има Маса нема да се шампиони.
Моја претпоставка Хамилтон Фетел Батон и Алонсо ќе се борат до крај

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Фетел страшен возач? :pos: Што покажа за да биде? Тоа што минатата сезона растури?
Па нормално кога имаше таков болид. И поголемиот дел од победите му беа од пол-позиција. Има ли победа претекнувајки 100 души? Извенете ама јунаците на мака се познаваат.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Тапа е Фетел,само од пол позиција знае да победи увек се губи на трки и пага на притисок кога го брка некој.
Не ми текнува една трка каде што Фетел победил стартувајки барем од 10 место на пр.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.682
Имал таков болид па растурил ? Ај спореди ги Алонсо кој дава 120% од себе и Маса кој го има истиот болид а незнае како да го искористи. А дали е просек или страшен ќе те цитирам после 2-3 месеца .. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom