Изгубена девојка во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата acereal
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе, зошто го навредувате човекот, па ова е зафрканција бе ало, што е со вас? -.- Ама има право еден член во темава, подобро ќе беше да напишеше: внимание, најден евтин смештај во Охрид, заинтересирани на линков :D
п.с. тоа што темава е во чек дис аут не ви е доволен доказ дека е зафрканција и предупредувањето во заграда ако немате гз да не отварате? -.-
Па има некои на кои и ХУМОРОТ им е здосаден веќе ..не можат да го сватат .

Зошто сеуште не се банирани членовите што го пцујат и колнат типот што ги ебна јако со отварање на темата?

Зошто сеуште не се банирани членовите што го пцујат и колнат типот што ги ебна јако со отварање на темата?
Они сакаа мене да ме тужат да ме банираат .. прочитај некаде на 1-2 страна .. ми се закани еден сега на администраторот ке те кажам .. како мали деца се хех

Ај ја што се исплашив се исплашив, но татко ми бе од памет се извади кога срипав, а не ни знаеше што е работава. :pos:
Кој реагираше како дечково? :D

АХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХААХААХАХАХ, мајка ми се разбуди и ми се нафура!!!! Поштовање аце...:P

И шо ако е стара форава ? Па и мајка ви е стара па пак ја слушате.
Јас кога и да го пуштам чудово, секогаш си мислам дека ќе умрам. Имаше случаеви кога го отворав линкот повеќе пати по ред (значи намерно) и пак се плашев. А овие што пцујат се имаат јако искењато.

Кој ќе ја најде да ми пише порака на фиксен телефон.:ROFLMAO:
брат и оваа фора више не проаѓа. на фиксниот имам опција за смс :ROFLMAO:
иначе јако е смислена темата ма да не се исплашив од причина што во друг таб ја отворив оваа и само почна да вика па дур кликнав да видам што е ехееее :P

Idi bre u trista lepi majcini me izcveri (shaban eden) ;ova da go cue i vidi:mad: herkules ima da se pokaka

Back
На врв Bottom