Cestito do fanovite na Celzi,se gledam psole 1 nedela....
Ajde sega da gledam porealno sto se desavase vcera.Site komentari ovde,ajde da pisam 90 % vikate deka Celzi izigra maski,so muda i ne znam kako,dek taka trebalo protiv Barca,deka Celzi imase mnogu dobra taktika,deka Barsa ne mozi protiv vakov bunker tim itn tn tn tn.....
Nekoj napisal deka ne e se vo posedot.Dobro be,da Baca imae posed 75 %,NO nemase samo posed bez sansi,imase 25 udari kon gol,od koi 4-5 sansi 100 %,no od srekata i od toa sto nemame asalen centarfor,rezultatot go znaeme i samite.
Kakvi muda i kakva taktika imaa vcera Celzi,dajte pisete molim vas.Imaa taktika za da tepat 1-0 ? Ne,toa bese cista slucajnost...
Pisuvate deka igraa mnogu dobro i takticki Celzi,mozebi taka sakaa da igrat no ne uspeaa vo toa.Nivnata zamisla bese da se brani so 10 dusi nazad,sto toa i go napravia,no i imaa namera za da Barca ima samo 2-3 sutevi cel natprevar,a toa ne uspeaa da go napravat.Pa taka,osven CEH site drugi izigraa katastrofalno.No ete spored rezultatot se gleda de ka dobro izigraa odbranbenite na Celzi,no eve videjte gi site sansi i ke vi bide jasno sto i kako bese...
Znaci uste ednas ke napisam,site od Celzi siigraa katastrofalno,smo Ceh ima ocenka 10...A od nasite Cesc i Alexis 1...
Veke Barca nema problemi so bunker timovi(kako vcera Celzi,sramota e doma da igras taka),tuku ovaa sezona problemot e realizacijata.Ako Barca ne uspee da triumfira vo La Liga ili Ls edinstveno ke bide zaradi povredata na Villa...
Ne znam kade se skkrija site hejteri na glumeneto,ili cekaj cekj,sega znam deka tie se hejteri na Barca ustvari,oti nitu eden ne vidov da stavi video ili gif od bezbrojnite glumena na Drogba za smo 90 minuti.Da,da,ne bile hejteri na glumeneto tuku hejteri na Barca,barem edno nesto naucivme...
Kako i d e,imame uste eeden mec na Kampot,pa ke vidime tamu kako ke se dvizat rabotite.Pak Celzi ke igra so 10 dusi vo odbrana,pak Barca ke napravi mnogu sansi,no se nadevam deka reazlizacijata ke bide na visoko nivo....
Taka da,Visc El Barca i cestito pobeda na navivacite na Celzi...