Фан Клуб: Челзи

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ме бендиса дисциплината на челзи особено одбраната :)
само кејхил некако спор беше :)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Само нека ви се врати Давид Луиз и одбраната да ви биде ЅИД.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Добри беа сите во одбрана мора да ги пофалам,не ми се свиѓаше средниот ред и крилата.Мата не го ни видов на оваа утакмица ептен слабо,али се е изгледа испланирано за ваков резултат.Иако 1-0 ништо не ни гарантира дека ќе играме финале.Али победа си е победа и мора да се радуваме!

H

HoT IcE

Гостин
Сеуште сум во екстази поради победава која ми е душевна храна, но морам да пишам денес за играта.
Разликата ја направи воглавно Ди Матео, каква одбрана постави може да се спореди само со Мурињо додека беше во Челзи, секоја чест за Роби кој мене лично ми докажа дека е кадарен да се носи со тим како Челзи и 'екипишта' како Барселона.

Второ, ваква дисциплина и организација како што имаше денес Челзи е рамномерна со спартанксата војска, секоја чест за нашите борци кои изгинаа на терен, секоја чест за сите до еден за нивната пожртвуваност, пред се големо благодарам до Чех, Лампард, Рамче и Дрогба!
Перфектна одбрана, одличен контранапад, еден шут у гол - еден гол, алал вера. Челзи овој вечер е мадафака буквално, џуџињава кружа ко муви на гомно околу голот цело време, иако имаа опасни шанси, али Чех беше ѕвер, секоја чест.

Неможам поасален пост да пишам, ова за мене е рамномерно како освојување на ЛШ, веќе ништо не барам, ни на Ноу Камп, ниту никаде, ова го чекав нецели 3 години, 2009 сеуште ми е во сеќавање, сеуште ме боли душата, ова денес ми е лечење на стара рана.
CFC_wallpaper_432.jpg

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Честито победа момци убаво ги клецнавте ромчињава. Се надевам дека ќе играте финале. Го заслужувате.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Много полесно и поубаво е да го гледаш својот тим како игра, со одбрана на ниво, нели?

*рака на срце одбрана беше еднакво на Чех, али ајде да не ви ги расипувам емоциите

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Честито победа, се гледаме за неполни 6 дена, повторно :)

А како тоа солидна одбрана кога ние имавме шанси еден куп, стативи , и триста зицери ... Тоа не е одбрана на ниво, тоа е ништо друго освен преголема доза на среќа :)

Спортски поздрав, ве чекаме на Кампот ;)

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
Супер , не ме разочараа како што и очекував. Па редно беше да клекнат и они еднаш. Уште подобро е шо не примивме гол, па таму уште еден ваков да им бапнеме и ќе ги заледиме. Нека трчаат за 3 гола да вратат после.
Ако , ако така им треба , на живци ми иде нивната игра , милион пасови а никој нема јајца да шутира , сакаат сосе топка во гол да влезат. Затоа ми е ќејф овие англиските и германските тимови да ги гледам , абе ти се укажува шанса од 16 метра шутираш право , шо шах ли да играме ебаго.

Свесен сум дека ептен среќа имавме на оваа утакмица ама за инает така требало да биде :icon_mrgr: . Од таа гледна точка и неможам многу да ја пофалам одбраната или овие од средниот ред зашто иако спречија бајаги топки , многу и пропуштија , посебно прво полувреме како ептен да ги преценија каталонциве . Треба малку поостро , да има фластер на играч , целосно да се изолира а не од 1 метро да го гледаш. Може и не е така лесно како шо зборувам дека сепак овие се поподвижни и помали , а нашиве се повеќето високи и крупни играчи , коњи :D .

За Чех немам зборови , мислам дека можат слободно уште еднаш да го изберат за голман број 1.

Тоа е тоа за сега , си искажав импресии , останува уште на Камп Ноу да ги замолчиме :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Kejhil vi bese odlicen vecerva gi blokirase site opasni probivi :)
кјехил чекаше во шеснаесетник и не бркаше воопшто во второ полувреме, ја увиде маната роберто кејхил едноставно ги чекаше да дојдат на шут и да оди на блок, сличен играч е ко алекс :)

R

Rigel Kent

Гостин
кјехил чекаше во шеснаесетник и не бркаше воопшто во второ полувреме, ја увиде маната роберто кејхил едноставно ги чекаше да дојдат на шут и да оди на блок, сличен играч е ко алекс :)
Da vo toa si vo pravo , sepak toa e rizik igra koja na ovoj mec se isplatese.

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
мене ушти ми фали Карвaљо на таа позиција , како и да е со тек на време да се надеваме дека Кејхил ќе легне на брашното и ќе стане негова достојна ако не и подобра замена :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Овој Ди Матео му докажа на целиот свет како се игра фудбал против Барселона, човекот има можеби околу 15 натпревари до сега, а го исфрли Наполи од невозможна ситуација, ја победи Барселона и се приближува кон големата четворка во Англија, одлични резултати. Верувам дека ќе гледаме идентичен натпревар на кампот, а имам и некој филинг дека Платини сака да ја исправи грешката со Овербо. :icon_lol:

Со среќа во Вторник, ќе ви треба многу и тоа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Честито победа, се гледаме за неполни 6 дена, повторно :)

А како тоа солидна одбрана кога ние имавме шанси еден куп, стативи , и триста зицери ... Тоа не е одбрана на ниво, тоа е ништо друго освен преголема доза на среќа :)

Спортски поздрав, ве чекаме на Кампот ;)
Сите се запнале со таа среќа.
Фабрегас,Алексис не знам кој што утнаа тоа среќа е? Тоа е нивна грешка/незнаење.
Челзи што спаси невозможи ситуации среќа е? Тоа е знаење од страна на Чех :)

Kajgana Shop

На врв Bottom