Доктор по науки за Ф1^ А што е по занимање Ангеловски?
Зависи за кој...Доктор по науки за Ф1
Хах, Табакот ни вода не може да му носи! Зошто? Да му ја најдам биографијата на Коки па ќе сфатиш зошто...Зависи за кој...
За Миленко Неделковски можда... за Табаковски, неверувам ич.
А за Иван Блажичко и Невен Новак не ни сакам да размислувам... Колку само ми недостига нивниот коментар, уф....
би плаќал и 10 евра месечно да се врати Л.Ш и Ф1 на ХРТ2!
Споредбава ти е доктор на науки и спортски коментатор. Па добро...Зависи за кој...
За Миленко Неделковски можда... за Табаковски, неверувам ич.
А за Иван Блажичко и Невен Новак не ни сакам да размислувам... Колку само ми недостига нивниот коментар, уф....
E де... немора да бараш, ќе го видиме наредната трка ене кај е за 2 недели.Хах, Табакот ни вода не може да му носи! Зошто? Да му ја најдам биографијата на Коки па ќе сфатиш зошто...
Абе не ми треба доктор на науки... коментатор треба, ама асален. Нејќам да го слушам Миленко кај шо мрмори како лумпувал по светот... нити пак Зоран Калински да не ги познава кој болид е Алонсо кој Маса...Споредбава ти е доктор на науки и спортски коментатор. Па добро...
Не, досега нема коментирано.Дали овој Константин има работено во А2 кога идеја преноси од WRC ? Имаше тогаш еден добар што коментираше ама ич незнам кој беше.
Непостојат зборој со кој можат да се опишат овие два коментатори. Меѓу најдобрите во историјата во светот. Со мерак да гледаш и Ф1 и Фудбал. Би плаќал и поќе од 10 евра месечно за ХРТ2 и би се откажал од сите други канали, ниту еден канал не е на рамниште како ХРТ2.А за Иван Блажичко и Невен Новак не ни сакам да размислувам... Колку само ми недостига нивниот коментар, уф....
Не го поднесувам тој Коки ама од други причини не заеба несто во МК автомобилизмот. Сепак има познавање од автомобилизмот и нема да му дозволува да треска глупости на овој.Во недела, пред ГН за Бахреин, на МТВ1 со почеток од 13.20 часот, ќе има емисија, изгледа тој погоре што го споменувате ќе биди дел од неа.
Би требало ова да им стани пракса на секоја наредна трка, да се анализира ..
А незнам и што се расправате за тој Коки, има разлика од коментатор и стручен коментатор, џабе тој е специјалист за Ф1 ако незнае да сврзи два збора во пренос.