Пост на кој сте се изнасмеале

У темата за бувљак, циганското пазарче

Да де не е крадено... Затоа тетка ми мораше да си го купува нејзиниот фрижидер од таму 3 пати

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Fridgeception.
Сизифова работа.

сигурно имаат фото робот па ке ни презентираат шкртаници што ке ни заличат на комшијата или на себе кога сме небричени... ке ти е страв после да излезеш да не те уапсат. Така за атентатот на Киро кога направија фоторобот еден мој пријател го уапсија во Скопје кога отиде да носи ракија тие денови, ама навистина личеше на фотороботот, со се тренерките... имаше смешки до бесвест

:pos::pos::pos:
Не е за смеење работава, ама начинот на кој што е формулирана реченицава ме изнасмеа...(y):pos:

:pos::pos::pos:
Не е за смеење работава, ама начинот на кој што е формулирана реченицава ме изнасмеа...(y):pos:

И еден мој роднина 1993 за немирите во Ѓорче е уапсен за ваква глупост, додека се објаснил цел ден фатило :pos:

Нека те запроси и нека те носи домазет. А што е муабетов со собава твоја како грчка граница за време на ембаргото е. :pos:

Ахахахахаха...:pos::pos::pos:

Во темата http://forum.kajgana.com/threads/За...возила-со-задолжително-запалени-светла.59978/
не си ми јасен, шо има евн со темава?

Се тро ши струја од акумулаторот со тоа што се пуштени светлата,а за да се наполни акумулаторот зарем не треба струја??

^ И делот за фризурата на Роналдо :pos:
na ronaldo deneska frizurata ne mu bese ic ubava ama nema vrska CAREEEEEEEEEEE!!!!!!! TI NE SI COVEK ti si cvece od covek, sampion!
Добар камбек имаше :D

Ladies and Gentlemen, he's back!

Ама пази добро, колку само културно се претстави кој е и одеднаш огромен излив на емоции.
Ма солзи да ти потечат бре.... од смеење :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom