Заведување зафатена жена

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Заведување зафатена жена

Без разлика колку жената е среќно мажена или зафатена, секогаш ја прави задоволна кога открива фин маж кој посакува таа и да не е толку фина. Кога им се оддава можност, некои жени ке го напуштат сегашниот љубовник веднаш штом им се укаже друг маж кој за нив изгледа како подобра прилика. Со оглед на овој факт, еден маж може да освои „зафатана“ жена само со добро осмислена стратегија. Запомене, пред да освоиш нечија жена, прочитај ја нашата статија за трите основни правила кога заведуваш нечија жена.
Цели
......
Стратегија

..........???
:facepalm::facepalm::facepalm:
Ако некоја е толку голема гуска и го проголта ова,
тогаш не ти треба никаква стратегија.
А јас мислев дека само кај девојките палат текстови во овој стил. Нешто серизно не е во ред, а јас сум среќна што сум родена во друго време....

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
lele zeno kakva si ubava, uste tuga da bese.... :)
Ne e dobro tugo da se cepka

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Старите викаат - Кој неќе туѓо...свое да нема.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Туторијал за заведување на Жени, мали девојчиња, Баби, Мајки, Зафатени Мајки, Зафатени Баби, Вдовици и остали што се осеќаат така....

S

Shellshock nam67

Гостин
Значи ретко кое машко се осмелува да заведе зафатена жена, туку напротив се повеќе жени покрај толку многу слободни мажи тие трчаат по зафатени. Ебате женската психологија.

zosto ti ne bi probal na primer ako ti odi razgovorot, ako ima iskri vo muabetot :),
Vo samite nejzini oci se cita dali e zaintersirana ili pak ne...
i ne se samo zenite tie koi zaveduvaat ima i maski koi poednadkvo se aktivni na toa pole..

Член од
28 јануари 2010
Мислења
13
Поени од реакции
4
Spored mene, glavniot problem kaj zenite e , sto ne sakaat da procitaat nisto za mazite, pa ocekuvaat od niv da bidat isti kako sto bile i na 20 ili 25 godisna vozrast. Se se menuva so tek na vreme, pa taka i mazot, koj ne znaci deka ne ja saka svojata sopruga. E togas se pojavuva nekoj princ, mlad ubav, zgoden, koj e poln so emocii i ljubov, i totalno ja osvojuva doticnata osoba, koja e potpolno zanemarena od svojot soprug, pa mu se prepusta vo pregratki na princot, koj neli za kratko vreme se i pruza na osobata.
Gi procitav site mislenja prethodno, i mozam da kazam deka, navistina ne e vredno da napravite nekoj glupav cin, i ja pretepate ili ne znam sto, soprugata, a uste pomalku nego, iako mnogu pati i toa mi doadjalo na misla......
Znaci zboruvajki za sebe, so eden razgovor, so moite deca, mozam zivotot da i go napravam pekolen...
No sepak mu prepustam na Boga, da donese svoja odluka....
Mozebi sum se osetil majmun ili magare na pocetok, no sepak mislam deka pogolem majmun od nea po takvo nesto, ne moze da bide....da ne recam i imeto na takov majmun koe nikogas ne moze da go izbrise, a toa e neli....K . R . A
Zatoa navistina bi preporacal, pogotovo do mazenite zeni........pred da pomislite da napravite nesto "loso",
procitajte nekade, dali vredi specalenoto vo zivotot da se izgubi, zaradi nesto nerealno, i dali navistina soprugot Vi e sekogas tolkava golema inspiracija za nekoe loso delo, pa makar toa bilo i neverstvo so nekoj zelen mlad "gospodin"..

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Ова е број 1 најглупава и најидиотска тема на форумот дефинитивно, а најтрагично е што совети даваат луѓе што не пипнале цицка ни на барбика.
Главното прашање е зошто некој би заведувал зафатена жена?Поубави се, позгодни, посебни се од незафатените или?Што е фората на темата незнам?Радмила Шеќеринска, Гордана Јанкуловска позгодни ви ги прави тоа што се мажени или?Јас и мажени и немажени не би ги ебел.Гадни ми се и двете.Ниту ме интересираат такви жени, ниту се замарам со такви жени.Има толку слободни девојки, башка убави, згодни, примерни, семејни и немам воопшто никаква причина да си јакнам его на голем ебач со некоја курветана којашто секој ден дома им продава лицемерие на својот маж и деца.Од такви личности ми се гади.Мене воопшто не ми ја прави повеќе морална ни таа личност со којашто го извршла неверството.

Многу ме интересира кој ги пишува овие дебилни статии ’Како да заведете зафатена жена’?Како тоа да е математичка равенка и нема утка во неа:На светот има 7 милијарди различни карактери и кај секого палат различни работи.
Крај краева со тоа ли треба да ги труеме секојдневно тинејџерите?Како да растурат брак на некого?
Уште малку ќе почнеме да читаме по тинејџерски списанија и сајтови статии, модни трендови ’ Како да го искомбинирам мојот вибратор со облеката’ , ’Лисици и латекс за дневна кафе шема’ , ’ Како да го ебете дечкото на својата девојка’ и ред други работи.

S

Shellshock nam67

Гостин
Spored mene, glavniot problem kaj zenite e , sto ne sakaat da procitaat nisto za mazite, pa ocekuvaat od niv da bidat isti kako sto bile i na 20 ili 25 godisna vozrast. Se se menuva so tek na vreme, pa taka i mazot, koj ne znaci deka ne ja saka svojata sopruga. E togas se pojavuva nekoj princ, mlad ubav, zgoden, koj e poln so emocii i ljubov, i totalno ja osvojuva doticnata osoba, koja e potpolno zanemarena od svojot soprug, pa mu se prepusta vo pregratki na princot, koj neli za kratko vreme se i pruza na osobata.
Gi procitav site mislenja prethodno, i mozam da kazam deka, navistina ne e vredno da napravite nekoj glupav cin, i ja pretepate ili ne znam sto, soprugata, a uste pomalku nego, iako mnogu pati i toa mi doadjalo na misla......
Znaci zboruvajki za sebe, so eden razgovor, so moite deca, mozam zivotot da i go napravam pekolen...
No sepak mu prepustam na Boga, da donese svoja odluka....
Mozebi sum se osetil majmun ili magare na pocetok, no sepak mislam deka pogolem majmun od nea po takvo nesto, ne moze da bide....da ne recam i imeto na takov majmun koe nikogas ne moze da go izbrise, a toa e neli....K . R . A

Si bil izneveren od Zenata ??? :eek:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.198
Старите викаат - Кој неќе туѓо...свое да нема.
Абе ебачиште, и тоа поткрепено со сусрпска мудрост.

Ги ебавте сите немажени, сега на мажените наваливте...

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.421
Абе ебачиште, и тоа поткрепено со сусрпска мудрост.

Ги ебавте сите немажени, сега на мажените наваливте...
,e da be ti svetec ,,ta okceto ne ti shkrapnuva po nekoja taka dobra gospodzha,,,,,,ili ako pochne nekoja tebe da te zaveduva e togash sho praish,,,,:place:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ова е број 1 најглупава и најидиотска тема на форумот дефинитивно, а најтрагично е што совети даваат луѓе што не пипнале цицка ни на барбика.
Главното прашање е зошто некој би заведувал зафатена жена?Поубави се, позгодни, посебни се од незафатените или?Што е фората на темата незнам?Радмила Шеќеринска, Гордана Јанкуловска позгодни ви ги прави тоа што се мажени или?Јас и мажени и немажени не би ги ебел.Гадни ми се и двете.Ниту ме интересираат такви жени, ниту се замарам со такви жени.Има толку слободни девојки, башка убави, згодни, примерни, семејни и немам воопшто никаква причина да си јакнам его на голем ебач со некоја курветана којашто секој ден дома им продава лицемерие на својот маж и деца.Од такви личности ми се гади.Мене воопшто не ми ја прави повеќе морална ни таа личност со којашто го извршла неверството.

Многу ме интересира кој ги пишува овие дебилни статии ’Како да заведете зафатена жена’?Како тоа да е математичка равенка и нема утка во неа:На светот има 7 милијарди различни карактери и кај секого палат различни работи.
Крај краева со тоа ли треба да ги труеме секојдневно тинејџерите?Како да растурат брак на некого?
Уште малку ќе почнеме да читаме по тинејџерски списанија и сајтови статии, модни трендови ’ Како да го искомбинирам мојот вибратор со облеката’ , ’Лисици и латекс за дневна кафе шема’ , ’ Како да го ебете дечкото на својата девојка’ и ред други работи.
што коментираш чим темава ти е идиотска и глупа??? олади малку реферат напиша за идиотска тема.... башка каква везе имаат шекеринска и јанкуловска ??? зашо ондак не спомнеш некој од моделите што се мажени... немора толку да си исфрустриран...едноставно ти ко што неможеш да сфатиш зашо некои луѓе би бркале зафатена жена/женска и они не можат да сфатат зашо ти е тоа толку чудно... јбг се се дешава у животот...заљуби се прво во некоја зафатена па после прај муабет и дали ќе го имаш истото мислење на темава... ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom