Заведување зафатена жена

Еве што има Бате Ване да каже за ова
Во глобала сите што мрчите за ова, се согласувате со Бате Ване на оваа тема

Не ти требаат некои посебни стратегии техники и незнам што за да фатиш зафатена женска ако сака она а ако несака ни зафатена ни слободна нема да сака со тебе.Се е до желбата на жената така да вие мажите што мислите дека зафатени жени паѓаат на некои ваши финти грешите, они го праат тоа затоа што самите сакаат,не е до тоа дека палат финтите.

Замисла на секој што сака да биде швалер, и учи од туторијали за тоа:
article120472705F9720A000005DC580_468x323.jpg

Реалност т.е. шо ке го снајди:
428-8%20sahrana.jpg

Ако девојката/жената е доволно глупава да тргне по друг додека е сеуште во врска/брак ондак и оној првиот дечко/маж не вреди да се обидува да ја премисли. Може да добие врел шамар за да има памет за друг пат. А оној "ебачот" ќе си добие цела ноќ возење во гепек и тепање на секои 15 минути.

Се на се, сепак е до стабилноста и целите на личноста кој/а изневерува!

Јас да приметам некој да ми се вртка околу девојчето го кршам макар и го легал в затвор!

јас заведувам само жени на приземје
Да не имаш такво искуство.Си паднал на тенда па сега само жени што живеат на приземје заведуваш,полесно преку прозор да избегаш

Да не имаш такво искуство.Си паднал на тенда па сега само жени што живеат на приземје заведуваш,полесно преку прозор да избегаш
јас клецкав уште во СФРЈ така да можеш да замислиш какво и колкаво искуство имам. Ко нинџа сум бе у секс. Имам шесто чуло и предосеќање ко ќе е клецкање во прашање

Ако девојката/жената е доволно глупава да тргне по друг додека е сеуште во врска/брак ондак и оној првиот дечко/маж не вреди да се обидува да ја премисли. Може да добие врел шамар за да има памет за друг пат. А оној "ебачот" ќе си добие цела ноќ возење во гепек и тепање на секои 15 минути.

Се на се, сепак е до стабилноста и целите на личноста кој/а изневерува!

Јас да приметам некој да ми се вртка околу девојчето го кршам макар и го легал в затвор!
Ако девојка/жена не даде сигнал,без разлика дали е сингл или бизи ја не тргнувам у поход.Машкото никогаш не може да биде криво
Шо праиме ако швалерот испадне појак?

Ако девојка/жена не даде сигнал,без разлика дали е сингл или бизи ја не тргнувам у поход.Машкото никогаш не може да биде криво
Шо праиме ако швалерот испадне појак?

Со ЦЗ на слепоочница џабе му е силата, ќе си го собери опашот меѓу нозе!

Еве како се заведуе и како се фаќа...риба на класичен начин,учете од правиот мајстор

Пробај бе пробај, дури да те очука некој салам и да не те познаат дома...

Има неекоа овде што била зафатена и заведена некад па да сподели искуство? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom