Заведување зафатена жена

не не не , ај за мајката и така и така.
ама нивната жена или женска никој не ја клеца, само тие клецат туѓи;)

Особено ова е честа појава кај клецачите на страна. Какви ирваси шетаат по улица да ти е жал да ги гледаш, али важно нема маж што не клеца на страна :)

Ако не си зафатен ајде, ама ако си помисли дека и твојата е нечија мета.................

Зошто некој би имал потреба да заведе зафатена жена, покрај еден куп слободни жени? Која е поентата?
Дали кога ке почувствувате ваква желба имате предвид дека може да уништите нечија врска, нечиј живот?

Зошто некој би имал потреба да заведе зафатена жена, покрај еден куп слободни жени? Која е поентата?
Дали кога ке почувствувате ваква желба имате предвид дека може да уништите нечија врска, нечиј живот?
јас не помислувам на такви негативни и мрачни работи
јас мислам дека на некоја ќе му го улепшам животот

abe Zivot moze da ti fati oko kejf da imas (y)
ima i zafateni zeni ubavi :LOL:

Потреба.Па незнам дали е тоа некоја потреба или предизвик.Секогаш забранетото овошје е послатко.
А тоа дека ќе уништите нечија врска,па не би рекла дека со сила ќе бидете со неа.Веројатно и она ако сака.Ако неќе нејзино е да одбие.
Е сега проблем е ако се претерува во намерите.
Многу поинтересна ми е забелешката што мажите не обожаваат баш да заведуваат зажатени девојки,а напротив на девојките им се поголем предизвик зафатените машки.:mad:

Потреба.Па незнам дали е тоа некоја потреба или предизвик.Секогаш забранетото овошје е послатко.
А тоа дека ќе уништите нечија врска,па не би рекла дека со сила ќе бидете со неа.Веројатно и она ако сака.Ако неќе нејзино е да одбие.
Е сега проблем е ако се претерува во намерите.
Многу поинтересна ми е забелешката што мажите не обожаваат баш да заведуваат зажатени девојки,а напротив на девојките им се поголем предизвик зафатените машки.:mad:
hahah true story...koa ne sum u vrska forever alone...a sum u vrska sansi na site strani.... toa ne e ubavo...haha :)

Значи ретко кое машко се осмелува да заведе зафатена жена, туку напротив се повеќе жени покрај толку многу слободни мажи тие трчаат по зафатени. Ебате женската психологија.

:))) тоа е многу сурово према нас машките...и после сме варале... е како да не вараме коа на тацна ни се нуди....хахаха
се шалам :)
Па не би рекла дека е на тацна се.;)

дури кучката не мрдни со опашката песот не оди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom